黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
呀法律學者警方權威
你覺得警方了解完
會大概點公佈?
你熟晒成單案各人嘅心理動機喇喎
宣佈吓?
犯罪行為加不法意圖 先叫完成定罪條件 缺一不可
你老母仲接唔接客? 我隻狗想借黎屌下
yo 蛇
其實YoYo有啲嘢都講得啱,
亦多謝佢將大家嘅心聲講出黎,
佢話俾大家知有一群人明示或暗示自己係’執法者’,從而使用「震懾感」令大家因為社會嘅潛規則,令到佢地成為非一般嘅客人得到特別嘅待遇。
又如果
姓鐘嘅係咁狙擊 叫人小心黑店 又唔講幾耐前咁益"黑店"?
但佢私人追單係咪不合理的額外利益,例如一切按正常交易進度,沒有拖數,但要求特快處理?
睇完白卡版已唔記得HSBC係咩色
已封鎖會員
Yoyoman

條友一係藍 一係狗
但100% 肯定係智障
佢覺得work就得
淨係識如果,你不如如果埋成件事係假重好啦,btw自首啦
咁都唔係便利? 跟正常程序就算開file都唔可以自己跟返啦 用下腦啦 不過你地班毅進仔又真係冇
你又邊到知佢無收到錢好耐? 所以我先用「如果」
鐘蛇話怕麻煩
低調處理
如果警察比人當街打劫,係咪唔show 得pass ,由佢搶完先揾伙記開file ?
咁又唔好扑
睇下有咩偉論都幾好 了解吓30,000皇軍心態
等第時我自己開鋪就唔洗比人刮
咁你又唔知咁如果黎做咩,如果如果如果,所有野自己幻想去做point
yo蛇以為佢講就係事實既全部
點知法官係睇客觀/大眾/被害者 而去選擇接納定唔接納
社會賢達 高級消費者
不過 你地中意啦 話嚇咪嚇囉 話濫權咪濫權 大家係咪葡萄人地有pass 震懾下 自己就死chur 爛chur都收唔到貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞