黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
又變返執法啦?
又唔係善意提醒?
好難捉摸呀 .jpg

關乎個人用公權點會無衝突?
佢會話係行為不當內部處理
所以ok嘅
Thx for push yoyosir
PISH
係咁FF咩可能已經過數一年都未寄貨
可能呢 如果呢 乜乜柒呢
上個po癲到屈店主弱智
https://www.csb.gov.hk/tc_chi/admin/conduct/137.html

利 益 衝 突

公 務 員 要 保 持 廉 潔 , 基 本 規 則 是 避 免 出 現 利 益 衝 突 的 情 況 。 無 論 如 何 , 公 務 員 均 不 得 ︰

(a)利 用 公 職 , 為 自 己 、 家 人 、 親 友 、 曾 欠 下 人 情 或 有 恩 惠 於 自 己 的 任 何 人 士 謀 求 利 益 ; 或

(b)令 自 己 處 於 下 列 境 況 : 令 人 有 理 由 懷 疑 自 己 不 誠 實 , 或 利 用 公 職 為 自 己 、 家 人 或 親 友 謀 求 利 益 。

當 局 有 清 晰 的 指 引 , 規 定 公 務 員 必 須 時 刻 保 持 警 覺 , 避 免 任 何 實 際 上 或 表 面 上 有 利 益 衝 突 的 情 況 。 如 果 出 現 這 些 情 況 , 必 須 立 即 向 上 司 報 告 。

無論點兜,依個都中
應該用vs定red好
巴打我指緊yoyoman 咋
你都on9
點解咁多人咁好氣覆隻黑狗
條友講成冇point
追咗一陣po
全部都係spin
原來而家d 狗惡到話自己查緊案就係查緊案
上一秒仲係買家, 下一秒就係查案
Yo狗點睇你啲狗兄弟成日犯法?
hsbc 應該出張blue 卡比d 狗黎show
真係tldr 真接入嚟恥笑算
讀唔到medic轉做狗嘅一條可憐蟲
yo蛇
段英文又黃又黑仲要英文 你想yo sir睇到心臟病咩
佢死撚左又少隻狗比我地笑架啦
都係唔串到佢咁盡了
驚佢show張hsbc出嚟兇我

我呢啲窮撚得張學校圖書證
唔知頂唔頂得住佢張hsbc攻勢
定係要拎返啲pokemon卡召喚王
你睇下yo蛇第一個po撻幾多english出嚟人地genius到賣textbook in good faith架真係好legit呀
仲有yo蛇係話'cost'play架
咁你試下出入境show 半邊passport 睇下你享唔享受其權利
唔g有白卡牌面贏唔贏到佢呢
果3萬條友咁黑人憎真係有原因
死都唔認錯 點都冇問題
應該係yo蛇坐報案室太得閒啲time cost可以play
咩比喻
Passport個個都有
可以同委任證做類比咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞