黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
得啦,留返同個官講
佢用RN呢個字其實已知佢係咩料,
正常人係會講報警/報案

係yoyoman要reverse reasoning 講咩捉心理,同focus hsbc card呢啲鳩logic
咁你又知佢無通知同事做後續處理?佢正係話開RN 如何判斷有無第三方處理
咁你係assume 正常百姓唔識RN 呢個term 不能排除有人真係識 而純粹大人

「如果唔知佢係咪真警察」
另外開個post貼呢條撚樣張相啦
嘩 黑警委任證原來係用來恐嚇市民
Reasonableness test.
佢可以話:你唔跟進,就報警/消委會, efc 去處理

但而家係:你睇路,我係警察,搞𨳊你都仲得。

你班黑狗明唔明個分別係邊?
原來啲狗智商真係唔高
正常程序可以就咁fb dm 出示委任證/恐嚇人?
Yo狗唔識回?呢個?個個都回就係唔回呢個?
yoyosir唔會明,都唔想明

十足幾歲小屁孩
隻狗覺得咁有問題,應該去消委會等地方投訴,係有渠道俾佢申訴。甚至唔駛出狗牌,直接話會投訴就 achieve 到個 purpose。

而家班黑警成日講到自己幾咁專業,無理由唔識?
隔空dm warrant card 然後隔空拉人 你覺得得唔得?
但最尾上訴成功
咁有冇俾人告先?
咁就可以dm張warrant出黎? 唔係跟返正常市民程序去做?
PR 真係好低質,肉鳩酸
有告 但上訴推翻左 成為以後案例
有告 但上訴推翻左 成為以後案例
駁唔到就收皮喇
而家講緊隻狗恐嚇佢犯刑事但又冇料
由客觀證據到合理解釋到監警會由法律到現實
你有咩真係反駁到
得喇 知你同監警會friend過打Band
19-21年有幾多調查所謂證據不足內部處理大家心照
直接我就爛咪得仲話打劫show pass
落單咪淨係識講sorry
世界有3種邏輯正常邏輯,中國邏輯,中國香港警察邏輯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞