黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
我有講拔左出黎咩?講姐嘛
拍一拍個槍袋…再講你再唔除衫我就開槍
照你嘅定義應該唔算運用職權啦?槍都未拎出黎
一早block柒咗條yoyodog
拍或㩒槍袋係武力使用其中一級 你話呢?
拎Pass 算第幾級
黑社會恐嚇
「刮你出嚟」「睇路呀」
你真心認為係好心提醒 職權警告?上到庭啲官都係咁認為? 香港生活咁耐嘅正常智力嘅人,點理解呢兩句?
有塵呀…有蟲呀…拍走佢姐,然後再善意提醒市民
informal黎姐
同影張委任證叫人寄波衫有咩分別?

真係多謝yo俾我地見識到香港警察嘅無賴去到咩地步
狗隻智商好似得人類幾歲嫁咋
如果佢係無直接關係的公職人員如AO或其他職系人士 佢show pass 就係濫用公權 但宜家佢係有直接關係的執法者 佢有權使用公權力制止或調查 單野係咪關乎個人事務同本身係咪違法有咩衝突? 咁係咪警察比人老粒就唔可以表明身份?
咁真係運用職權wor
你證明到個店主有罪未先
你收到上級order要刮店主出黎未先
唔好拍爛呀 拍爛咗就冇手去show hsbc card兇人
不如你講到只要從執法者把口出黎都叫運用職權啦 去茶記落單係運用公權命令佢交出食物 可能fulfil 你定義
辯方律師:當事人一心只係想show 張credit card 出嚟,表示點解比晒錢都無貨收,續催促店方

官:證人誠實可靠,反觀控方的當事人別有用心,行為令人髮指,籲辯方向控方追討一切金錢、時間、精神、名譽上的損失
乜撚把口呀,你依家係show證催茶記落單快啲呀唔快啲就刮間鋪啲人出嚟 兇人睇路呀 咁撚樣係咪濫權呀白卡弱智狗

咪撚兜嚟兜去不斷舉其它例啦
弱智仔
茶記落單原來會show pass
然後個軍裝 警察等左好耐都未有飯到 叫老細快啲 唔好搞到佢遲到又係用職權恐嚇吓嘛
我意思軍裝
會唔會叫老闆睇路同埋刮人出黎
真係同黑社會無分別
都係恐嚇
無間道都拍左出黎啦
仲有人理佢
成日舉啲例子避開show證嗰part
我之前去報案既時候
親耳聽到
有人俾左錢買野一路都冇俾貨又冇退錢
講緊係幾皮野
佢地去報案
隻狗話:佢未俾貨同未退錢
唔代表佢唔會俾
佢都冇消失一路有回覆
一時週轉唔黎唔犯法
呢個係報警室果幾隻狗講既
已經正面回應左點解show 證。就係提醒店主宜家面對緊係執法者,所講一切會有record , 有機會負上刑責,等於過馬路有個交警行出黎警惕你唔好做錯野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞