黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
冇人開我開

#107Yoyoman
點會你focus 係委任證 而唔係另一張hsbc卡? 另外,你用有意圖令人覺得佢用公權力,但前題佢要展示足夠資料令人確實相信係委任證,否則我展示下個logo 唔通就係警察? 而張委任證係咪真就唔重要,因為佢的確無行使警權去開file 或拘捕
唔知以為黑社會恐嚇
呀唔記得咗黑警根本就係黑社會
少左好多金句
Yo 蛇會唔會考慮自首

追唔切post
繼續有請
法律學者 警界權威 偽鈔用家 hsbc卡達人 'cost'play潮人 間接表露身份高手 心理學專家

yoyosir

Pass 代表公權力,亦表示具有震懾力,證明唔好當所有客人係傻仔咁呃,當中都有人識野

係咪認咗pass係用嚟嚇人 唔再係HSBC

至於點解有pass就唔係傻仔 我睇唔到個關連
毅進代表醒目 ?
Yo sir 咁勤力覆po
搞到我對法律認識深左
原來香港法律咁垃圾
死啦 教科書咪比人告死
冇link去返第一個post?
咁教科書會唔會申報左用途而得到教育局等相關機構認可?
不嬲都話HSBC 只係辯方會問嘅野 你覺得pass 係嚇咪嚇 但是否good faith 同為警惕意味先係我考慮之處 如果佢真係一個罪犯 因釣到警察而感到恐懼 我都吹唔漲
屌你!!!你遮撚咗張hsbc呀!!!yoyosir點用呢個point嚟打官司呀!!!清洪都諗唔到㗎!!
你覺得有無? 坊間都有補習班自制紙幣道具
黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨
https://lih.kg/2799369

黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 2
https://lih.kg/2799673
乖啦,去自守啦,唔好扯轉移視線喇
#107Yoyoman
<<
咁個警察恐嚇話要「開RN」又係乜?
係咪即以為後隨街揚一揚張白卡聲稱自己係「伙記」就唔算冒警先?

show hsbc 卡叫人睇路?show 張 jade credit card 出黎都嚇唔到人啦下馬?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞