黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
做得狗正常得去邊

轉載 唔知出處係邊
我唔敢講店家行騙,估計都甩甩漏漏,但阿sir暗示左自己身份而獲得優先處理,好似已經中"防止賄賂條例"
教科書有冇1:1一張非常似港紙既教具周圍揚揚下?
定係本書其中一板一張圖?
一張圖唔係真鈔比例,
就算剪出黎又點會令人誤會係真鈔?
爭好撚遠啦
再講先生要教
響個screen show出黎比小學生睇都得啦
引用監警會報告說法「展示委任證有可能令投訴人誤會警 員是企圖利用其身份解決此交通事故」,呢件事一樣可以代入返,但無運用到警權,所以頂多行為不檢
佢咪解釋左一直確認唔到來貨時間
你唔接受可以要求佢提供證據證明佢有訂貨
既然當事人冇提出店主都冇必要再進一步解釋
同埋當事人表明自己係一個警員所以同民憤無關
加上佢之後嘅言論,刑事法冇選擇性執法
所以合理推論佢想表明一啲身份去獲得一啲特權
引用監警會報告說法「展示委任證有可能令投訴人誤會警 員是企圖利用其身份解決此交通事故」,呢件事一樣可以代入返,但無運用到警權,所以頂多行為不檢

當食生菜啦
咪就係囉 要人合理地懷疑係真鈔 如果唔同size 仲要細節唔同 落左水印都比人告得偽鈔 咁死得啦
仲同隻yo狗講
佢同法官講啦
不過香港法治已死
你覺得叫你睇路同刮你出黎就刑恐你 你唔好話你自己玻璃心左
首先投訴嘅嘢係一單還一單
同埋我有用到加上佢之後嘅言論
同埋刑事法冇得私了同選擇性執法
2022都係仲講監警會
都冇公信力嘅
俾你地警隊自己打飛機咋
好心唔好當係法律咁拋出黎大鳩人喇
點會唔告得刑恐只要合乎幾個point就得,不過你啲狗frd告唔告係另一回事原來班狗真係唔識法律
有咩留返同個官講啦
咁𠝹刀都拉藏有攻擊性武器
你地係咪玻璃身左
仲要係警察對住一個巿民講
點解責任又會歸咎係市民身上?
就拎你俾人打劫做例子,就算victim 喺隻狗本身,制服完個賊都係交俾第三方處理,而唔係同個犯講:「我而家搵啲friend 嚟開file 查你」

狗校無教到咩?
刑事法要有足夠犯罪意圖同行動先上到court 否則拉完人轉頭都要放 你所謂按常理推斷佢有濫權 只能當作開file 調查 夠唔夠料係另一件事 夠就刑事 唔夠就內部處理
收皮啦你咪on9囉
希望你可以告得到 幫香港消除不良大耳lone
👮‍♀️er…..汪汪汪
👨‍⚖️被告係誠實可靠嘅警員
樓主pin
警員167 你仲講緊

博升咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞