【正經討論】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (9)

830 回覆
9 Like 1 Dislike
我自己有小小垃圾的解法
DSS要wunder係隔離先爆到
渚薰個時就wunder衝咗來
明日香個時就wunder係隔離
真希波個時, 其中一隻亞當mark入侵咗wunder, 跟手停哂電, 無人有野做, 去同司令傾計, 大家走佬之類
到wunder有返用個時(變矛/得返美里), 真希波已經食哂所有eva, 某程度上叫做變咗亞當, 咁個檢測可能唔同一般使徒(3-13)
Dss老是常失敗
官網online shop
再見了所有的福音戰士~庵野秀明的1214日~

有冇人見過有繁中字幕版或者字幕下載?
推推先
冇錯
我靠自己諗大概估到渚同真希波係觀眾嘅投射
知道曬來龍去脈又不離不棄

睇到呢個po先知你地講真希波似係佢老婆
上amazon個網開會有30日
用app經itunes開就得7日
pish
PISH
Evastore yahoo 用buyee 寄返來都好貴,3本場刊,3 set 海報
運費都350左右
呢條thread 明日香死忠個位巴打都無再講野

連日本個邊同人都越黎越少

睇黎eva 真係完左啦,慢慢fade out
完喇,個結局都好完整,已滿足,除非庵野又up幾句野關於個結局啦
End of Evangelion
想喺戲院睇 忍到依家都未睇 究竟幾時先上啊屌
雖然係amazon prime睇左 但戲院上都想捧下場
但好似冇消息
新映出哂post又潛返水。頂佢
幾時先上戲院呀
完啦好嗎....我心中的eva係eoe個時已經完咗
之前3月冇訂到eva jins, 依家有得買係香港jins store
百度貼吧仲有人堅持緊
我都轉左過去
http://c.tieba.baidu.com/f?kw=eva&ie=utf-8
明日香hoodie又有得再訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞