【正經討論】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (9)

830 回覆
9 Like 1 Dislike
可能會變左拍政府不停咁開會
拍超人踩爛晒野點善後
re-take改都唔知會唔會爛尾記得話唔俾eva二次創作,re-take嘅真香黨睇得好開心
上amazon個網開會有30日
用app經itunes開就得7日
我都奇怪點解咁多人得七日

唔係一個月試用咩
我都係經Amazon開
都係七日
算把啦、當涉足機械人同埋特撮領域個一刻開始佢就註定唔會係宮崎駿接班人。而且佢機械人領域仲要咁成功(EVA、Gunbuster)

依家宮崎駿真正意義上既接班人應該只有細田守。新海誠啲唯美畫風都有啲似宮崎駿但新海好似無跟佢做過野
無入信用卡?
Google play算唔算?
網頁版
TV版綾波已經係食退燒藥度日, 新劇一樣
印象中律子電腦有個病歷表, 長期肺炎
再加上AT field好唔穩定, 維持人型就要打藥+浸LCL
舊版係要定時浸LCL同用部大腦機去backup記憶
新劇食個飯第日就出事浸LCL (或是巧合
綾波系列真係用料太差, 司令正cheap精
可能係歐洲技術好啫
執字幕執執下睇返,
大白麗已經由南極傳送返日本箱根(第三新東京市)
對比序, 東京首都圈無水浸到, 睇嚟應該係真嗣所講改寫世界

再加上南極同月球都正常返, 我覺得除左官方設定集撚鳩我之外
平行世界幾乎無可能
其實我到依家都唔明渚係輪迴緊d乜野?
終於一次過睇哂4集 頂唔到最後喊撚左
紅海爛衫係真明日香?

我希望結果係咁

btw what is this
本來佢就冇責任
成班仆街係艦到逼害佢
有冇真櫻黨冬二阿妹好正
名?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞