[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
用飛雀出,到任務點附近再叫潛水車仲快啦
我都有啲想咁,但係諗諗下都只係bug黎可能聽日就改翻,同埋已經有部bug骷膢馬
如果唔一早放定係公寓車庫做合約尾關只可以用新DLC車或者佢比你用果部,所以一係買多部放公寓車庫,一係每次做合約都前係潛艇叫出黎放公寓,做完放翻潛艇
到底咩事成撚日call技工車call唔出call啲載具資產mk2全部唔撚應機
Call多一兩次
Mk2就㩒m字叫岀黎啦
call 技工的話,第一你唔可以係空中,第二你要係一條公路附近,第三某 D Contact Mission 會封左唔可以 call 技工。否則佢會話好忙唔得閒
如果落街call唔到嘅話我通常會直接轉場算
早期玩完舊劫未有大更新,我都係聽住non stop 台遊車河,揸去鄉郊地方行下
依家先玩
仲有冇PS撚想一齊解白金獎盃
就係係街到call,啱啱比部mk2炸完黎想叫爆防爆車出黎call極都call唔撚出,連諗住call部潛艇出黎都call唔出,谷鳩氣
Mk2一係就摩托幫直接spawn出黎,一係就戴具資產call
仲有又撞翻早幾日個外掛佬,渣車撞落去唔死,八百里開自描一槍秒我,然後又火箭炮連射,好撚垃圾,支那豬真係世界毒瘤黎
技工cal同m call都試過,係乜都call唔出,連啲載具資產都call唔到
check左保險/扣押未
試過好多次~佢埋黎只係叫你上車唔係搞你,你肯上車之後通常會車你返佢設施,然後就開未日任務想你幫佢做
好遠打狙打中可能係開左熱視線,火箭炮連射都係做到既,射完一發即刻轉武器再轉翻去火箭炮度
不過琴日我撞到條友佢企係度我對住佢個頭打左成排彈佢都唔死肯定係外掛支那狗連個名都係乜撚野Xianxxxx
架車係車庫無入扣押困啲,係call完隔一陣打黎話黎唔到,試過都唔止一次

果個掛黎,個速度唔係切槍果種,無切武器就咁機槍速度射,你睇我早兩日留言應該見到我講過有條外掛佬見我開被動走過黎對地下連發火箭炮都無自爆,同一個黎

成日㗎啦,有一次撞到另一個綠色外星人即刻邀請佢上我架鬥牛去揸下車潛水咁樣,跟住我係海底踢左佢出車跟著佢追住我黎打,跟住就喺度互相殘殺
咁一撚定係外掛啦
每日放工返屋企就係玩gta
專搞鳩人送貨 運車 搶劫前置
冇就轉戰局
搞人運車最好玩 已經估到佢想去邊
就一早係目的地等佢 門口放個地雷
等佢黎到就射死佢搶佢架車
如果咁好彩射唔死 佢都會中地雷爆炸
搶左佢架車之後放粘彈 行埋一邊睇好戲
等佢搶返架車再㩒制爆炸 玩到佢殘
好撚狗
我專殺你呢啲仆街
試過好多次啱啱偷完車返載具倉庫,打開地圖睇一睇兩三條友匿喺門口等我揸車出嚟,即刻唔賣車住衝出去殺晒班人
好狗
用orbital cannon 玩9佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞