[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我架封曬塵既水砲車都係設施到
仲有架幾好玩既6x6
順便解埋red dead嗰邊
尋日玩左場聯合儲蓄合約, 唔知係咪中左bug, 偷完金去拎車嗰時有個SDU上左我架車, 仲揸車走埋, 好在佢返嚟先截停到佢
可以得閒攞出嚟噴下人
其實唔洗一定上翻自己車,你求其搶架車行遠左就開始叫你運金去目的地,我琴晚仲搶左架警車直接去目的地,條黑鬼仲話我揸緊咩爛車
換埋綠甲由衫
嗰個唔係gruppe sechs套衫咩
可以揸直升機 話說琴日同3條街場友玩 掂到個checkpoint之後我喺半空跳機 有個低lv跳唔切就咁就炸死咗
一落到停車場D警車都搶到?
搶直升機真係要技術
一落去果啲唔得但係入面耐啲可能有街外警車入黎,果啲搶得,或者其實你走出去任何見到既車都揸得
搶多幾次賭場就會熟手
ingame有得就咁整到綠甲由出嚟
賭場要搶架咩,架直升機停定係度
定你都係去翻同一個位拎?我以為係講緊係金庫門口追緊你直升機搶黎用
咪就係去賭場嗰邊間狗屋搶直升機
原來係咁,我以為係講緊直接槍飛緊果啲
咁慘
夜總會有discount,終於可以換翻近啲
希望下次街機鋪有discount
新手想問下 如果我一路玩緊差事
夜總會啲貨係唔係同時間都會儲緊
係夜總會入面睇security cam會唔會掛得快啲
會繼續儲,不過 loading screen / cutscene 果D位就應該會停
唔該哂 我見今個禮拜夜總會儲貨2x
有咩新野玩 對上個次都仲係玩緊賭場
排隊入搶劫又入到外掛場
今次淨係改分成,最尾攞個數又係三字頭無為意,之後入錢先發覺,好驚封啊做咩硬係要開外掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞