[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
如果有得課金殺嗰兩件N-word motherfucker我即刻磅水呀

[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#5
https://lih.kg/2611414

車撚柒鳩死你呀motherfucker
有無咩打暴君mk2好對策

琴日有條友揸暴君mk2成個戰局揾人殺,又無人有佢符

比佢殺左次call暴君mk2出黎等咁鬼耐啱啱上到都未揾到佢又比佢射爆

用爆炸狙又技術未到家射唔中

用潛艇支導彈目標咁細都好難中,有次應該射得中但唔知點解好似無死
滅世暴徒,基本上除咗戰機之外,其他野射飛彈都必中。
好似就咁企係到mk2係lock唔到
等佢行近你嘅時候用原子堡炸佢落車
利申: 淨係成功過一兩次
買咗之後,會解鎖咗個任務用滅世暴徒摧毁幾個npc 車,你拎住個架任務版滅世暴徒可以頂到最少十野飛彈同埋免疫任何鎖定,仲有無限飛彈。即係除咗戰機或者俾人近距離射死之外,你可以拎住部滅世暴徒追住mark2 黎殺
落車射鳩佢 坐車死硬
感謝,依個好似可以試下
依個見人推薦過,不過地上載具佢走追唔到佢,條友識玩知lock唔到人專登飛近黎手描射我
下次試下,不過好似好被動如果見到啲識玩知要縮既無符
lm
目標係架車 mk2會自動lock你 基本上中硬
落左車冇得自動lock 難中好多
基本上唔會再搞你 取易不取難
再唔得就比70萬軌道炮炸佢一鑊
上個post尾
[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #4
https://lih.kg/tQitQwX

未見過有冇圖可以睇下
有無人一齊解下任賺下錢
開波行過打死我一次
call mk2果陣比佢打多次
諗住拎爆炸狙打佢佢專登飛低黎手描導彈射我
用炸彈炸會爽啲
手瞄到你個陣應該離你好近喇喎
轉卡賓mkII 射鳩佢
將機動作戰中心防禦升到最高
仲耐炸過叛亂分子貨車
即刻冇興趣再搞我
有條on9支那狗試過射咗兩三個導彈過嚟之後屈我開外掛
甩左後面個櫃 外觀上就係普通拖頭一架
但係耐炸都仆街
唔知嘅人當外掛都唔出奇
依個玩法都好似幾好,啱新手容錯率高

不過佢淨係打我三次都用左差唔多有10發追彈,我之後係科薩卡成程導彈追住佢見佢不斷殺人都無見過佢放翻架mk2再拎出黎,係咪有特別補充子彈方法?

同埋點淨叫個車頭出黎?叫佢會連埋個貨櫃出黎
成200幾lv 又周圍揸直升機炸人 導彈一就快射中佢就ewo 但係唔知有架咁嘅車真係笑死我
果陣我on9用爆炸狙射
其實用原子堡步槍甚至普通手槍應該都好過狙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞