[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
解完Server跑去下一個Server個段路有機會AI集火一個人,條友食/回唔切血/甲就GG
因為當時解末日首腦只係衰依個位 我最記得係依下所以提一提Only

我個時解法係CEO[ME]解 下屬Cover 因為HACK個時無敵
你CEO打都唔係唔得,但啲血真係要睇得好緊,因為無人幫你回
但失血量斑論上會低過Hack完跑出嚟個下掛
但依家CEO回血好似要個人完全唔郁先得(定不嬲都係?!
我依排玩返末3靠CEO補血「體感上」補得有少少慢
以前CMM無啪過零食,上次玩食咗半袋零食
可能我老/廢咗
島搶又上錯賊船,本來見到開場果個得廿幾lv覺得有古怪,點知入到場火箭炮連射已經秒走左場

入左另一間房3個人開場,仲分30%比我以為人間有愛,入到場都正正常常打無乜野,開場果個仲有時開槍提我拎乜

臨出門口比骷髏頭見到,但係都拎曬野出門口算,點知一出門口已經一部mk2一部潛水車出左黎,我個人物仲自動上埋車一齊飛出去

完場睇個分成30%都有二百幾萬,今次真係大
自己搶好過
一次都百幾萬
二百幾萬咪算少 以前搶賭場畀人分咗300%畀我
懶想做跟尾狗拎30萬左右算,反正唔係等錢洗
我係驚比rockstar查到封ac咋

計埋之前深夜搶島親都係外掛
我搶一次賭場攞幾百萬都冇事 你使乜驚
亂入的話好睇運氣
試過有個 host 唔知道有 drainage pipe 入口,揀左用潛艇登島、但碼頭上岸,又無搵過D衫 / 較剪係邊到,又無燒焊槍,武器又揀左 AP pistol + sniper,成件事 stealth 又唔 work,aggressive 又唔 work,搞左勁耐最後 rage quit
因為我唔單止多錢仲上埋車
見到莊園進入點唔係排水口揀其他碼頭又唔係長鰭既話即走算
冇事的 akula我都坐過
驚都無用
R星睇心情ban人
PC 日常
有時玩得太多同一路數好悶,用 aggressive 炸開正門硬闖入大宅都好過癮,完全另一個層次 (前提隊友夠勁)
據說一場攞唔多過200萬唔會被封

P.S. 試過同你類似既情況,攞$2,1xx,xxx ,so far過咗一個月都無事
搶劫計查外掛應該只係check你既收入 和 通關時間 有無超過理論上限,無 rockstar應該唔會理

反正金毛呢個ATM已經俾人玩到爛
以前賭場黃金可以兩倍bug嗰陣
佢會顯示有250幾萬
但係無論點都好
淨係會分210幾萬畀你
即係本身有個上限
你講所有人總和定計單個?如果單個應該唔會二百萬就封,有啲人卡黃金豹卡到依家實過二百萬,但係我果場全部加埋七百幾萬
聽講單人頭計過左二百幾萬會直接變0,唔知真唔真
其實而家上島打劫
咁簡單師兄做多幾次就可以退休啦
其實已經半退休,有地堡有nightclub有改裝鋪,買曬啲想要載具依家仲有1000萬係手,所以先想做跟尾狗賺下零用錢同出糧比資產員工,依家係差lv未夠100lv唔夠血,又買唔到火神同火箭炮同埋某啲載具未夠lv用最勁件

依家見親電話有任務唔係競速或者自製就入去體驗,雖然有啲好鳩,斷一個就結束任務,叫我用美杜沙避天剎,垃圾力架拉瑪叫避警車但一定要兩個人玩
未夠Lv100
我未夠100嗰陣好似乜嘢都冇
新手包入場100萬+地堡辦公室垃圾公寓偽鈔廠,依到有巴打人間有愛上左場島賺多100萬,然後就買到潛艇無限變錢出黎
玩下賽車升lv會好快 尤其今個禮拜double rp
唔多鐘意係gta online玩賽車,好多街車又無封死啲路,睇得小地圖黎又撞街車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞