[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
自己搶島算啦
就剩係想做背包客唔想打前置
話說用第一人稱睇車個儀錶版個速度準唔準,我買左部F1但係顯示得109.好似仲慢過夜鯊
不嬲係裝飾,你以為 R* 真係樣樣都做得仔細咩,好多位好求其
PC日常,一係轉 console 一係自己 host,怕 ban 又入街場就係矛盾大對決
驚西咩bam咪bam
改車/改武器 show 果幾條 bar (e.g. 車 acceleration / speed, 槍 range / damage) 根本全部無一條係準
dislike咗條trailer
咩trailer
gta 5 e&e
https://youtu.be/xQT-O1nMSBU

March 2022
係咪代表PS4又多400萬袋
400萬散紙嚟嘅啫
rockstar又喺度撚玩家 垃圾公司屌你老母
psn又死?
請問係咪所有直升機都唔防炸?除左復仇者外有無直升機或者戰機係防炸?
點定義防炸,一粒 homing mssile 唔死得? akula
載具飛彈一下炸唔爆,因為我記得好似飛行載具最強既天剎都好似一下載具飛彈爆?

因為我琴日用潛艇打手控飛彈去部直升機到兩發佢都唔爆
睇 wiki 最好。我記得 akula 一定頂到,另外,最新 UD contract 任務入面部警察直昇機都係超高防 (唔知係 bug 定特登)
自由模式,如果無睇錯應該只係飛雀黎
第一次抽獎抽中架車
人生贏家
UD Contract 架屈機直昇機就係自由模式出現。會唔會係 sea sparrow? sea sparrow 有 armour upgrade (雖然應該都頂唔到一粒 missile.....)
akula hunter savage
我諗應該都係掛多架啦,本身我就係比佢步戰神槍手似自描係咁射死先上科薩卡拎導彈打佢,我射左飛彈炸佢之後佢即刻call直升機飛去我位到,我即刻快速駕駛轉位佢可以筆直咁飛黎知我位置,期間佢架直升機頂兩粒手控飛彈都唔爆
不過依啲直升機係咪冷門野黎?我望落佢部機都唔多似樣咁
少見好正常 始終好多載具方便過佢哋好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞