[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
所有改裝鋪合約都係隨機出三個,一段時間就刷新,一係做完其中一個合約就即時刷新

一係就接左一個合約唔洗開前置直接出門口打比黑妹取消左佢,入翻改裝鋪去都會刷新
有無巴打試過係office掛機比系統強制行出街,入唔翻office同office車庫,但係入公寓果啲無事,好似有陣係商業大戰緊關唔關事?
好,刷佢老母,你地講到咁有挑戰性
R*又搞乜柒
喺賭場問櫃檯拎每日免費籌碼
都會freeze咗唔識郁
打俾佢有取消呢個選項,撳左取消但又要我做前置,焗住做左返去先刷到新任
咪專登提左下唔洗接前置
btw你個case直接揾新戰局就得
深夜入場諗住做跟尾狗賺吓零用又入左掛狗房,正正常常打臨完場就迫人上載具+瞬移,完場仲比佢改左100%分成
咩任要玩到瞬移
咁咪好 我都係咁樣賺到第一桶金
只係賭場搶劫
依家夠錢洗完全唔想冒險
個個星期四睇出咩新野不問價轟落去
佢地咩任都可以玩瞬移 試過有個任要落地底,佢地瞬移左去地面,然後唔識搵路入地底
又未到咁既地步,不過依家有千五萬可以任用既錢,依家係星期四有啱既野買買完上翻場島就算,其餘時間都行街+入人差事
明明正常過都得,玩得賭場都唔預要最快賺錢,開場就明15就得無改到都格硬最尾變100

見佢放毒氣果陣仲頂左陣以為係食野頂住,依家諗返起應該係鎖血
https://youtu.be/zp9W9_HFBxI
新手一問,高清版係靠download 模組定有勁顯卡就自然出靚畫面
你自己睇下條片右上角個logo
另外可以答你入面有部分係有mod幫手
模組啦
加咗好多野上去
不過講真太真實遊戲體驗未必好
宜家合約雙倍錢,一日都刷到三百萬
玩完一輪覺得都係繼續搶島好過
下下都聽到Motherfucker唔係好頂得順
對黑人情侶啲口音好local
而家金毛卡尾關係咪fix 左?之前有巴打講過收唔到錢
GTA 5嘅好處係
你拎走兩個ASI loader
就可以玩返冇mod過嘅Online
想玩mod時
放返兩個ASI loader入去就得
其實係加強咗光影效果
應該係用咗ENB
七架新車都出哂 又可以棄返排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞