[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
叫咩名

by the way 可以試下唔好自己買,直接揸架車入去其他 player 買左既 auto shop 睇下有無 unlock 到
可以渣去人地到架咩,唔係咩都要自己買?

btw改裝收錢係個player收?
同埋淨係入機動作戰中心可改既車依然無解?
有冇人玩過佢新出嗰個game mode
試左入手改裝鋪,等級限制依然有,睇黎要自己買先得
*入其他人
武裝車應該真係無解喇
唔緊要,我都只係想改鬥牛勇士同夜鯊

夜鯊真係神車黎,武裝載具既抗炸性跑車級既速度,雖然武器廢啲但用自己武器都OK

話時話短劍果種坦克防彈又防炸應該要點打
戰機 mk2 aa 自殺式炸彈襲擊
Steam: BK219
邊個
同埋做曬賭埸前置未?

akula偷襲
M2 spam
avengers炮
lazer炮
坦克對坦克
MOC撞過去比佢炸
RPG同自殺式襲攻(放5粒sticky係架車到,之後開ghost撞架車過去)
或者潛水艇導彈都得,短劍行得慢又易認,好易就炸到,幾發就爆
拎鬥牛勇士做嗰兩件motherfucker黑人任尾關無限導彈輕鬆
買左改裝鋪終於改到滿部夜鯊,唔洗再驚比mk2飛雀粘彈炸
不過改完唔知係咪錯覺好似重左轉彎同剎車差左啲咁
淨係可以用新出嗰17架車
除咗搶銀行嗰關大部分都可以入屋企車庫
咁爽 不過架潛水車多數都係放入潛艇㗎啦
有錢就是任性
買兩架一架放潛艇一架放車庫
潛水車其實幾唔錯丫,就算唔計潛水性能,本身跑車級性能+有得噴氣,免改任何野有無限追彈,仲頂到3-4發載具飛彈
打完差事出翻黎有人係度埋伏殺人,揸架跑車衝過黎拎原子堡槍射佢車完全唔反,望住佢車入面開槍射死我左下角話佢左下角射死我,我揸mk2諗住射佢點知佢又係車入面一槍射爆我部mk2,爆炸狙射佢車頭3發都無事,一望個名寫住支那

隻game去到邊都外掛黎,唔係外掛就戰鬥狂,琴晚睇緊改車鋪啲野停低左陣係街都比啲未足30lv既扔粘彈,體驗好差
所以PC版一定要 setup 一個 hotkey 係踢走所有人變自閉,用黎睇門口一見唔對路就踢
所以揸車都係揸返nightshark好啲
單人公開局快極都10秒,最多死多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞