[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
隻game其實keep咗好多數據
包括你打劫過幾多次
用邊把槍殺過幾多個人
R*真係認真搞你嘅
你卡過一次都會出事

但一般嚟講
你唔主動搵客服,而又冇人投訴你
R*唔會主動搞你
因為斷線可以係意外
係藍牙 但係連返之後會話driver error要del driver再reboot
似係windows問題
佢應該係未del上一次個driver
然後用一個新嘅id再裝多次
個driver變相自己撞咗自己
我啱啱玩果陣第二次自己搶金毛真係斷線,無錢又無進度,我真係去揾客服,到客服2日後覆我叫比多啲詳細資料果陣我已經又卡尾關又跟過掛上島,唔敢再覆客服叫佢查
師兄想問吓第一部係咪FD? 喺邊度搵到呢部車?
係呀,係喺名車網定唔知平啲果個車網度就有,係最頂咁濟,百幾萬唔貴
同埋想問吓師兄跳燈86 係邊度搵?
平車網 福多 gtx,都係頭幾行就搵到
感謝師兄
新手入坑
想問上網睇youtube金毛卡尾關
姐係佢一彈成功我就拔lan線
Ps4/5 work唔work?
一日最多卡幾多次好D?
兩部都係近期做任送,巴打你無做?
3次
就算冇人知都唔好卡得太過火
太多既話客服分分鐘唔buy你斷線個套你就GG
全部reset
乜都冇曬

建議你揾下用ps4卡既片,我揾PC果陣有啲片好似講過ps4自己卡拎唔到錢,時機都好似有少少分別,唔係照足PC
而家有冇得做返?
無啦,每週車聚任務獎品黎,見到每週獎品啱既就去做啦
唔知佢想點 好煩
車聚聲望上到80之後已經懶得再升
上網睇過ps4/5要卡關一定要同frd互卡
毒撚我都係乖乖地做金毛前置
車庫黎講係唔係都係CEO office果個最型?
貴既office同平既office
車庫係唔係都係一樣?
寫字樓停車場係冇分別
分別在於你買左幾多層咁解
點樣叫最型
賭場 penthouse 跟個車房夠黑,
facility 跟個車房夠闊,
新 auto shop 個車房夠花
風景會有唔同嘅 不過冇人會喺office車庫睇風景
試過24小時內卡架大遊艇+賭場別墅返嚟
有哂心理準備
好多衫要幾百reputation先有
兩樣野加埋都要1千萬左右,一日卡10幾場咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞