[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有100萬,升唔升改車舖好?
唔明,改車鋪買左就夠,無乜野好需要升級,幫客改車送車有關果 D 升級老實講一次賺得萬幾兩萬,連改都廢事
好憎玩逃獄
一來要睇光頭佬醒唔醒目
二來街場啲人揸飛機好唔掂 亂玩架
揸飛機果兩個 player 真係好多花式 fail
你永遠估唔到連揸直昇機果件,最後關頭可以跌左入水 / 機尾界死人
揸velum 果D仲勁,鬼咩,個個玩過金毛揸過部 velum 就以為自己已經 master 左 velum,殊不知金毛從來只有 take off 唔需要 landing
開頭以為入去救人最難
點知原來係要出面個飛機師唔死先難
摩托幫啲貨爆滿,有冇師兄幫幫手🙏🏻🙏🏻
揸飛機個兩個好得閒
要等另外2條友劫獄
街場啲飛機師成日玩野
玩幾日先終於過到好感動
其實好易,只要追住戰機尾就得
我之前同Fd 玩負責揸飛機都成日比人炸爆,之後玩追尾輕鬆1 take過
唔玩嘢嘅話好悶
直升機果個可以去監獄幫手炸,不過飛太近會被rpg射
要熟手先得
飛機就真係無野做
錢又唔係多
都唔太受歡迎
開場冇乜人入
直升機先係最忙果個,尤其係中途死一次由頭黎過果陣
監獄二人組如果識call定骷髏馬/鬥牛勇士/叛亂份子先入獄又係易到喊
直接揸埋入去
唔係一定要坐監獄巴士先入到去架咩
入果下係要,過左海就神仙,過左個check point 大搖大擺行返出出口都得,所以要預早 spawn 定架私人車係附近
見過最好笑係架飛機泊係監獄門口等
ps5.好在有 unreal. 5.救左佢
垃圾機

電腦先係畫面最好
入檢查站之前個位call載具就會出現係監獄外面個停車場度
揸完監獄巴士入去就可以走返出停車場拎車
只要唔好俾架戰機跟到你尾就OK
我玩到同戰機係可以不停係沙漠上空兜圈
之後叫揸直升機嗰個去監獄外圍幫入面手殺獄卒
我架骷髏馬都係唔見咗
打上去保險:冇
去pc到:冇
載具儲存位置:冇
R爆頭
係咪比外掛整到冇左
金毛前置偷飛機都要降落
啲人應該係只做潛艦
冇咗由佢
反正少玩家下
而家唔知仲可唔可以用吊尾大法
唔得嘅就用90度角同佢繞圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞