[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
你pc定ps
btw係要連埋貨櫃call
pc
咁可能係外掛 之前我都見過外掛揸mk2
外掛仲渣mk2
琴日見到個外掛渣ufo停係度比人睇
點知佢 我睇住佢架mk2一嘢射勁多導彈出嚟
咩平台
有步槍咩
意思係原子堡射到佢倒地之後換步槍
條八婆企正C4隔離都炸佢唔死
但係個dj炸得死 次次一炸完佢之後個動畫會用其他npc代替佢
岩岩開局點玩一入就比人隊死 得啲廢槍廢車
同問, 有冇ps玩家可以一齊打搶劫?
點解我行街見既新手係渣部免費車拎把普通槍都夠膽射我部蝙蝠車

揾同平台既人帶你搶幾次,甚至有機會只需要搶兩至三次金毛就夠錢買搶金毛既必要載具,之後可以學自己搶,錢就源源不絕咁不求人自己打翻黎,買野既計量單位唔再係幾多百萬而係變幾多次金毛
岩岩入左個打劫任,去金庫, d友係咁死 勁廢
無fd玩真係唔掂
收到公海啲任務invite一係有人數要求唔比單開,一係就真係有人求體驗+過以前既任

求財既搶金毛啲人一係多數單刷一係係gp揾人好少會係公海見到邀請
PC金毛肯公海搵人多數 modder
真,唔係美洲豹+全黃金+分紅佢1000%我1%入到去瞬移拎主要物閃,就係班支那狗揾人入黎卡單人開黃金門同見到正常場比大概見到依啲場都有4成機會

不過我自己都會開公開房等人搬金,本身已經價值唔高開爛酒,係啲gp到叫人有時叫你分多啲又唔好意思拒絕佢
金毛有無咩前置任務?
有無人可以帶下小弟
我係pc玩家
買咗潛艇未? 有既可以幫下你打prep 半個鐘左右搞得掂
舊搶劫全部打街場unlock到老催嗰關
Humane labs比想像中易
係有條傻仔係咁浸死
有冇ps4巴打可以一齊玩
啱啱玩返用咗成千萬玩夜總會 冇曬錢
點知新打劫先係最搵得
咁睇唔開, 無特價先黎 all in
ps5
PC玩家有冇人可以帶下賭埸打劫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞