[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有睇攻略應該知要買潛艇先,btw你用咩平台?
Pc 我睇攻略係巴哈 可能係太舊?
肯定係 我之前都係睇依個
你應該睇左4年前嘅攻略
依家設施、機鋪、潛艇全部都搵得多錢過CEO好多
應該太舊,我之前啱啱入坑係度講末日搶劫都已經話太舊
你有上巴哈就入埋個巴哈discord或者其他大gta discord,果啲差事尋人見到見到有金毛/佩島求人就報名,補多句第一次玩會跟不亂走不開槍就得,唔洗技術識前後左右跟實就得,順利15分鐘賺30萬
有冇興趣得閒搞下車聚
狂做ceo工作(獵殺專員/觀光客)最多錢,再買載具倉庫
乜合約任可以用骷髏馬咁正
除左 fleeca 銀行之外應該全部都得,你要放定你想用既車去 apartment 樓下個車房,合約果陣落車行入去

你有冇任要幫手做啊
攻入iaa拎配方好似都唔得
潛艇用斷網bug 3個字完一場
依關唔用都冇所謂啦
Sorry 新手 問問題 岩岩買左gta5 pc
我登入social club果陣話要2步認證 同埋佢已經send 左個驗證碼去我個認證程式度
個social club 係我之前玩rdr2果陣起
但係我醒唔起我之前係用邊個認證程式
有冇咩方法知道個ac 係link 左去邊個程式 又或者可以轉程式
最壞打算就起新ac 但唔想
點樣解決入差事無限睇雲問題
呢關落車打冇所謂啦
斷網絡
治標唔治本
啱啱先開始玩
已經俾舊雲搞到勸退
唔會治到本 同埋如果你係pc嘅話記得喺你去返story mode嗰陣即刻登入返social club 如果唔係嘅話你可能要重新入返game先玩到online
你入咩差事? 如果係人地做 host 既刧金毛/刧賭場的話,好大機會係你仲 join 緊既時候,爆左人數甚至已經開始左,就極高機會出現無限睇雲。

如果係做完差事、load 返入 public lobby 無限睇雲的話,就係個 lobby 入面有某 player 同你好大 latency

通常都係諗住每個鐘頭刷一次金毛
點知就睇雲睇足一粒鐘
單卡人
視乎你咩平台同你部機/network快唔快,我通常畀三分鐘佢,三分鐘仍然睇雲的話,首先試下 suspend GTA5.exe 變單公,如果過多一分鐘仍然 load 唔到就斷網入 story mode 再恢復。
中伏中得多,而家直頭唔會亂 join 人地 host 既金毛/賭場 自己卡尾關無煩惱
金毛 最好開局係唔係都係鹹相???
咁不如直接入invite場算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞