[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
咁咪姐係隻手放左上去先開始計
我唔記得佢邊下放手上去啦
剩係記得邊粒制開始數
PC唔知你講既下制姐係邊下
S
姐係由放隻手上去轉盤開始計4秒,我成日好完美咁轉一個圈,但車其實要早過一個圈停
海面上啲遊艇同科薩卡有時係地圖睇到有時又睇唔到,點解既
太多艇既時候有啲會隨機唔知擺咗係邊
要睇大地圖先會睇到
細地圖會出唔到
唔係喎,我無論大細地圖都見唔到有個圖標係度,我明明望到實物,等我本身仲以為科薩卡同遊艇係地圖上隱形到
咁擺明係太多冇位放出黎
要有人喺入面先見到 同埋潛艇冇記錯嘅話潛咗落水會off the radar
原來係咁,之後活用下用手控導彈報仇
4秒係慢轉,唔會超過一圈
4秒係計Enter之後數4秒
但唔可以用盡4秒,因為會當你唔玩取消
越接近4秒,個輪盤就轉得越慢
要自己慢慢試到啱位
因為個時間係同你連線網速有關
明白,我之前試過數4秒用埋按精抽慢慢較都抽唔中車
岩岩開始玩 ps4
想問下點先開到單人公開server?
同埋自己一個真係好難玩 開任務等好耐都無人入
你唔識開單人公開係咪姐係你玩緊私人好友/私人幫會/僅限邀請戰局?如果係既話你開任務唔識你既人好似係唔會配對到入黎
下次開game前上yt睇左啲主機開單公既教學先啦
你唔係公開基本上除左老死之外其他人係入唔到你啲任
我講得唔好
因為入左一個公開戰局 但做左咩ceo or 首領就無得開被動模式 但唔做又用唔到部電腦同埋會被人殺

另外就係開搶劫任務 一定要兩個人或者四個人 但開完有時等好耐都冇人入嚟

同埋而家係咪直接儲錢買潛艇?
唔關事
係咩,但係至少無其他戰局內既人可以請
你開咩搶劫任?
有得auto invite嘅話就可以邀請其他人入嚟
全福銀行
同埋新手做唔做ceo 首領任好? 上網搵到多數話直出潛水艇
ceo任應該係其他野冷卻緊你又唔想掛機拎黎賺少少錢用
你開得全福係咪姐係買左高級公寓?單人賺錢最快一定係潛艇,生財工具黎
新手包送左高級高寓
潛艇要二百幾萬 咁我慢慢玩住其他任務先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞