[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
打過算唔算?
地堡/設施買左跟住未玩過
只需要設施 你打過晒全部? 定只係局部?
個要求係難度要set 做 hard,然後 兩個/或三個/或四個人 由零開始 由頭到尾 全部 setup 全部 finale 成功 pass, 過程中唔可以有玩家死,唔可以換人,唔可以走左去 join 其他末日。全部任務可以無限 fail 但個 fail 原因絕對唔可以係玩家死亡。救 Agent 14 同埋 Act 3 finale 應該是最高危
未打過啊,只係入過人地場
某d真係幾難打
得閒就搵人打爆佢一次啦,爆左以後 call Lester 滅星就唔駛錢 (雖然都只不過係 $200 一次)
你ok就拉我,反正我呢排得閒
結果買左新果部卡林王者經典太似掃把佬
直頭係GC8黎我都買左好多部JDM
去金毛島調查係咪限一個?洗唔洗查晒全部地點嫁
唔知點解唔係好識揸依架車 但係喺試車場睇返個laptime最快就係佢
你玩金毛之前隻game會逼你做腦細 (CEO/VIP/MC President)
你做左腦細之後、開始任何任務之前,要用 menu 請下屬加入,有人加入之後你先開始任務,咁就可以超過一個人做同一件事
頭D車庫又多架collection啦
改裝鋪客戶差事雙倍 GTA 遊戲幣及聲望值
改裝鋪不只可讓您在暗地裡與同夥一起謀劃恐嚇勒索行動,還可讓您經營門庭若市的正派生意。當客戶將他們的車子送過來時,希斯提就會連絡您,接著就輪到您大展身手,按照規格改裝車子,再將成品送回到客戶手上。只要在本週完成任何改裝鋪客戶差事都可獲得雙倍獎勵。

萊斯特聯絡人任務雙倍 GTA 遊戲幣及聲望值
嘟嘟嚕,嘟嘟嚕。本週,趕快拿起您的 iFruit 打電話給萊斯特.克瑞斯特要求差事。所有萊斯特聯絡人任務現正祭出雙倍 GTA 遊戲幣及聲望值。

加足馬力:特定特技競速雙倍 GTA 遊戲幣及聲望值
腎上腺素是好東西。無論您是駕駛越野卡車,或是在洛波塔高速公路上方爭奪位置,現在就加足馬力,開車飛越對手頭頂,好好體驗血脈賁張的快感吧。

車手們聽好了,只要參加今年推出的任何全新特技競速,就能獲得雙倍 GTA 遊戲幣及聲望值,包括「陽光、大海與減速彎」、「密閉空間」、「漫長空橋」、「撞況百出」、「天旋地轉」、「峽谷天關」、「毒氣禁區」,以及「城市界線」。

幫班撚屌NPC改柒架車double pay
不過講真公開戰局出街我唔會夠膽揸依啲車出去,同人飛車依啲又唔夠快,結果係限依個dlc既差事同私人戰局,或者開被動先夠膽揸
試車場咁多灣Karin classic 依架應該係最好嘅,但係直路應該唔夠其他車黎
地點唔洗全部查,不過唔查你唔知邊度有值錢野拎,我平時會查曬莊園同機場,其他唔查,反正都唔識去
樓主都中意j車
依架喺sports都算唔差啦 laptime都排第12 tuners就直頭係最快嗰架添
仲有架vectre未買 不過唔係好接受到佢啲車轆
嗰㗎我麻麻
最近買左新出果部rx7同86
Rx7都比想像中快同穩定
86睇落去都幾快但係睇數字最高都係得90(改爆),但係過彎都唔錯,睇黎rockstar真係有跟返佢呢架車嘅特性
依兩架上山漂下移都唔錯嘅 不過一定唔會攞嚟賽車
rx7 同86都好跣,飄移係好但正常揸唔掂
正常過彎淨係控制左右其實都夠做既,但係急彎就要撳R1急剎
賽車我攞返超跑仲好啦
咁都幾合乎頭d設定

我記得依部車好似同r32 34 evo果堆一樣外掛黎,轉彎夠穩又夠馬力
睇下有幾急 好多灣直接地板油跣住過都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞