[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
係咪冇錢買Terrorbyte改裝導彈
似係啦 揸住架mk2都要痴住地下飛 正一on9仔
九成都係嗰d聽人話MK2無敵就信嘅on9仔
我都想見到依啲on9 mk2比我出吓氣,次次比啲戰鬥狂mk2打都可以手描我個人射飛彈

不過有啲人真係on9,用緊夜鯊都夠膽用科薩克部直升機炸我,比我泊埋一邊用爆炸狙射爆仲係公頻打方格字問發生咩事點解既可能佢見我比人懸賞緊屎忽痕就走黎打我
下次如果可以嘅話千祈唔好落車打mk2
你點睇到佢啲方格字打咩
本身架車比佢炸爆左,果陣又未知有得開被動

某啲字方格字但有啲都睇到,加加埋埋都估到佢大概想講乜
高level只係代表佢玩咗好耐 唔一定樣樣精
更何況依家大把2/3倍rp任
百幾Lv玩開槍勁都可以吊打幾百Lv

不過doomsday之後d heist唔過2,300 lv都一律當新手處理
咁我玩咗一年都冇都有250幾 不過真係完全冇諗過條友連飛彈都冇 仲要打我之前喺度揸住佢架垃圾mk2追緊其他人
有d人好鍾意揸MK2周圍stalk人好似烏蠅俾壓力人
特別係賣貨任
淨係stalk都已經算好 但係嗰條弱智仔真係諗住用把機關槍打我 蠢到咁懷疑條友8歲都冇
mk2有追彈干擾薄片架喎,連射兩飛有效咩

btw啱啱諗起散彈好似用得爆炸彈,唔知有無奇效

揸住架鬥牛可以橫行霸道
你講改裝鋪合約?最近我試左幾個改裝鋪合約有得用bug用自己車真係好好多,不過我用骷膢馬,試過用鬥牛被啲NPC用散彈秒
合約就要用翻新update啲車既,用鬥牛橫行霸道梗係講緊做ceo任務/平時free mode la,揸mk2揸到厭,呢架啱啱好,夠快,防爆,無限飛彈,又可以落水,係貴左啲啫
最重要係唔似batmobile 咁on9會自爆
搞到我諗起另一個on9仔 揸住架batmobile諗住用飛彈炸我架貨車 結果一嘢射落啲鐵欄炸死咗自己
合約有bug開左之後可以翻自己車庫換自己車

平時free mode除左夜鯊同叛亂份子外已經唔相信任何車

鬥牛防載具導彈好似防得5發以內,玻璃又大塊,真係拎黎打交普通,有次試過有人揸鬥牛聊交打我果陣揸緊夜鯊比我貼面佢自己放飛彈自爆左
任務用好似唔會自爆,加埋追彈智商同防彈,如果係20定30飛到解決到既話好似好鬥牛少少
趁特價好快D買,好少見 toreador 特價,我都買多左部睇門口
佢玻璃大撚到唔防彈又係一大缺點
Bat mobile可以話係零防護力
orbital cannon用黎炸god mode狗好玩
唔死會退返錢又無冷卻,係咁炸佢炸到佢咩都做唔到最後走場
買多部有咩用

雖然我都開始財富自由有啲閑錢都想買多部潛水車同夜鯊
一部放潛艇方便出入
另一部放 apartment 做合約用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞