[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
剩係架船都一千萬
因為我記得船一隻最少好似600定800萬,賭場別墅就最少300幾
艇最平6球野
賭場屋最最最平好似1球半左右最貴6球幾

卡咁多場風險大呀
所以我本身講1000萬左右,不過睇佢講應該唔止,應該一日卡20場
又見到新款外掛,把槍準星描到佢會射唔出,一描其他位就射得翻,當然用爆炸物炸佢都無敵狀態
直接當外掛處理佢就好笑囉
辛辛苦苦卡到隻艇同間屋咁就898
之前遊艇有優惠 我估佢係喺嗰陣買
有無人識解唔甩Beat咁係夜總會跳5分鐘舞
PC? auto hot key, 每 click 一下 sleep 大約 401 - 410ms, 好彩既話食個飯返黎就得 (要有D運氣 因為佢個 beat 其實唔準確。你想 catch 個 beat 一係聽音樂,一係望住個 icon 變到最大果下)
搶左幾次賭場搶劫發覺食水好深,搶到300萬結果結算果陣得翻210萬,金毛每次好似只係食15萬內
仲要係咁聽lester鳩叫 自從有得搶島之後我已經決定放過個賭場一馬
但係亂入賭場易有房啲,始終最少雙人
睇broughy玩gfred好似幾好玩咁 但係應該唔會搵到人一齊玩
facility有車房咩
我以為剩係泊坦克

咁講豪華feel,一定係office
有得俾你整雲石牆同吊燈
不過,唔洗買car mod
因為auto shop可以解鎖晒
同一架車,office改裝lock住嘅選項
auto shop都可以改到
其實你一日卡20場
同20日卡20場
結果都係一樣
一樣係會嚴重地收入與支出不相稱
一望收支嗰欄就知自己呢世人
都要好low profile咁過
咁佢一日內卡返嚟
真係冇晒都只係冇咗一日嘅努力
不過卡得尾關,就真係要預咗
其實唔新,只係一直冇人用
你玩任務,有時有啲NPC都係
會灰咗個準星唔俾你殺
https://youtu.be/5fm4V9U6JVM
好似佢咁連卡兩次
仲拍埋片show晒自己個id
都一樣冇俾R* ban
所以,係睇客服有冇留意到你
本身冇玩開GTA OL
係近排GAME荒先開GTA出嚟sip時間
俾人ban都冇乜野輸先咁玩
red dead玩到悶轉嚟GTA玩吓
PC得10零lv, 有冇高手carry等我買架潛艇自給自足
facility好似都有十個位定八個位?
(個噴射背包同Avenger印象中係計一個位)??
我用晒嚟泊末日出現過嘅玩具
我未買潛艇之前都係金毛睹場輪流排
好快夠錢買
做左輪手槍,石斧同殺人魔依三個尋寶活動有75萬,排隊入人金毛賭場每次20至30幾萬,加埋本身起身100萬,好快夠錢
facility其實泊唔到普通車
所以唔應該當車庫
facility只係泊到重型武裝車
即係坦克、飛彈車、APC嗰類
噴射背包同avenger係泊獨立位
其餘嘅武裝車先至可以搬位
facility 有七個位係任泊任何野
短劍坦克 truster 有佢各自專屬位置。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞