[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
btw有冇人可以一齊玩PC版
又無warstock折扣但係單車全部免費,多謝曬
想買架pyro玩下 但係已經等咗勁耐

唔知講咩好
想陰尻新人入坑玩 week / fake document 呢兩大產業 等睇人入坑然後呻中伏
weed
架 hakuchou drag 如果未有的話,值得持有 唔需要做 wheelie 都最快既電單之一 有幾條 timetrial 靠佢過
但係我已經有正太郎
不過我無買過假証依啲但係有夜總會,其實係咪趁特價買埋比夜總會用好啲,但我又好少出貨
夜總會只有 5個staff,如果永遠揀最賺錢既五種貨,偏偏就唔包括大麻同假證
所以話呢兩大產業絕對係伏

除非咁: (1) 你真係好想乜都擁有 或者 (2) 你真係會由得夜總會儲爆倉都唔出貨,咁你就要將 staff 撥黎撥去咁儲

夜總會出貨畫面果三個 special order 無乜意義,一來成日會轉,你儲得黎佢又改左,二來只係賺多好少錢
我真係好少出貨,買左夜總會咁耐係得上星期平換位果陣出左次
一路以黎都只係當買mk2啲骨
咩資產比夜總會用最多錢?同埋係咪要買部大貨車先可以出到大貨
最賺5樣野
可卡因

cargo (好似要買一間 warehouse 或者 hangar)
武器 (好似要買地堡)
假銀紙

但係所謂最賺係講緊你唔好畀佢爆倉。如果你個玩法係爆倉都唔理既,咁你要自己計數喇

記憶中出貨數字唔多過 90 就可以用細車。一多過 90 就要買大車。買最大果架就夠,中 size 果架垃圾。
感謝
等果幾樣野有折再買
我爭依兩個冇買 買咗就齊晒啲business
買嚟儲囉
係賭場用4秒大法抽到車,仲有兩個係後面排隊望住,好開心
架電單車咁垃圾。。。
新手岩岩玩ONLINE
有冇discord group可以入
主要係比人望住中大獎果種感覺,我都知部野好廢
中咗嘅話都唔知點算好 攞去賣又冇錢收
暫時有好多位無用到
咁我都係 應該仲可以買多80幾架車
都係拎第一桶金之後問金毛拎錢自強啦
不過我淨係得clubhouse先會泊電單車 其他車庫都會有唔同主題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞