[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
pacific standard 打刧,試過有個天才叫全部人跟佢行,跟跟下原來係入左下水道 仲係 chat 到叫大家等甩星
我知,我本身都有額外軟件可以影到,不過下下要call夠野出黎有啲煩
太平洋其實唔揸電單車得唔得,架電單車好廢,成日比警車撞跌
自從無咗車庫同直升機bug

電單車係逃走時唯一唔會俾差佬射爆軚既載具

(好似係)
得,最基本(唔計用 bug) 就係去到電單車 check point 上一上架車,揸出去大街老笠另一架車 (最好彩係有跑車)
不過有個問題係,有機會射爆胎
另外全程一路唔好有 player 開槍,咁相對班警察亦會好少開槍射 player。一旦有 player 開槍 (就算射唔中) 都會 trigger 班警察喪射
而家最新個直升機 bug 仍然有方法做到,但係好鬼惡搞,要 fail 幾轉,如果同 random player 玩根本無人會配合
搞咁多野不如正正經經問金毛攞錢算喇
金毛呢D基本 ATM 日常 只係去到棄 game 邊緣就會想解埋D成就先
少少識玩逃獄既都知揸飛機係最hea最簡單果個位
全程吊住架戰鬥機尾就ok
街場打太平洋尾關通常意識都比較好啲
但逃獄尾關太多新手卡哂係度花式作死
果陣卡左成個月先好彩過到
仲有等到兩分幾鐘先起機
我自己會用兀鷹做前置任務

咁樣可以慳左買雀仔直升機

不過導彈一定要買 做武器前置任何撞正係跟隨直昇機
可以一野射爆佢 重新開任

利申:超舊玩家
兀鷹以前拉貨已經用到厭
唔係call飛行載具依個功能咁垃圾都唔想用輪椅/兀鷹
有冇巴打而家有開埸可join下?
有冇group可以入下
我都想知
有時夜晚晚想玩返但又唔想一個人玩
你係咪PC
PC
我只係玩左幾日
岩唔岩玩
可以一齊玩呀
我聽晚先再玩
+個TG先

我本身就alt+print screen
都可以影到,個mon會暗一暗
張圖會save喺Win10 圖片>螢幕擷取畫面
車聚獎品(改裝後)

見個客部潮威改得幾好睇
自己又買咗部,改完先發現
原來車頂係穿窿嘅

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞