[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
未有潛艇的話,一律以買潛艇為第一目標 (必需)
搶左一次佩島真係返唔到轉頭
明明trump下左台點解仲唔出,再拖下下次又trump上又唔洗再出
可能度緊GTA6個故仔但發現唔夠而家現實咁荒謬
鬥牛勇士啦仲滅世暴徒
一開CEO衝鋒陷陣就知你想點 班MKII契弟仲唔走佬離你遠啲咩
鬥牛勇士喺地圖上唔會顯示特殊標誌 MKII契弟一黎送佢一粒飛彈
唔識飛、跳同唔防彈 但釣呢啲MKII傻仔一流
覆錯 自膠
賭搶無聲啲人點解咁鍾意揀停機坪入
明明員工大廳入又快又冇風險
停機坪吊落去都算快既
跳傘好易有人出事
又要等NPC揸直昇機又要遊繩
如果有潛艇?
有潛艇就開始打刧金毛島,一次賺超過一百萬,最好當然有埋飛雀加速,到時你想做乜就做乜,玩到無錢就又去刧佢一鑊
到時就唔會再問「有100萬 用黎做咩好」,而係鐘意乜就做 100萬濕濕碎
7mins 1M
買潛艇既飛雀同導彈
再黎就係:
夜總會>驚駭>飛天輪椅+最平既摩托幫會所
鬥牛勇士or辦公室>車倉>尖錐
加速金毛前置
最尾一句真係唔好咁講,淨間唔夠錢開任真係企係度
開局用嘅25000
其實就係CEO觀光客任務
觀光客任務要拎晒兩萬五
關鍵係必須要耗時到只剩4分59秒以內
新手冇錢買暴君靠直升機次次都拎唔足錢
暴君單純係一啲前置會比較方便
例如偷武器,可以停天台
停得比直昇機容易亦都冇咁佔位

暴君優勢係可以自動回血 (唔係防彈)
但飛彈係有限公司 (唔係無限)

飛雀直昇機主要係血太薄,中兩槍就出晒煙
一般嚟講,最安全嘅方法
依然係坐骷髏馬呢類防彈車
或者你有夜總會,送貨用嘅車都可以改成武裝車
可以隨時叫到出嚟用 (非任務時叫出嚟有機會有警星)

佩里克島次要目標,我個人主要係睇機場同金毛辦公室
辦公室有兩張畫,就唔洗去其他地方
冇嘅,就睇下機場嗰四張枱
單人滿袋 = 2 x 古柯鹼(cocaine) / 3 x 大麻 / 4 x 現金

如果唔洗去機場,就偷潛艦反聲納直接水底入島
如果要去機場嘅,就直接偷梅杜莎由小機場上島
莊園就參考youtube啲speedrun方法
經噴水池跑入去,第一個紅色視線守衛
用槍柄打暈多數會有鎖匙
有冇人一齊玩搶劫
去辦公室搵秘書
今日又到每周更新,希望設施街機鋪公寓是但一樣有折啦
Pc 既話我想一齊玩
可唔可以派錢比新手
之前行行下有個外掛佬派左全部武器比我
之後重新online都仲有d保留左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞