[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
thx bro
連夜鯊都有,琴晚仲諗住買不過未買,好彩

依家新手包入坑正,本身跟既錢+尋寶已經夠買潛艦,唔洗揾人帶,然後自己搶3次夠買潛水車
double reward: store holdup
笑左
今個dlc 冇林竇
要冇錢到咩地步先要打劫7仔
得千幾蚊
永遠唔好喺星期三買嘢
https://youtu.be/k8jhnTSsKjM
見到仲有人教緊點樣刷車, GTA真係可以玩好耐
點解啲人可以拎部車撞佢差唔多10下+不斷放地雷炸佢都可以唔死仲可以爬得上部坦克一槍秒我部叛亂份子貨車

仲有件我開左幽靈模式佢衝黎我面前表演比我睇佢瘋狂射地下火箭炮都唔死
掛囉
一係掛一係godmode 見到依啲人乜唔走呀
點解啲人可以拎部車撞佢差唔多10下+不斷放地雷炸佢都可以唔死仲可以爬得上部坦克一槍秒我部叛亂份子貨車

仲有件我開左幽靈模式佢衝黎我面前表演比我睇佢瘋狂射地下火箭炮都唔死
一係掛一係godmode 見到依啲人做乜唔走呀
Ps4 有無人一齊玩
Game大把錢 只求解悶
就係見完就走

btw補充下,第一段我講放地雷係揸部叛亂貨車撞完佢係車底之後放,雖然唔係直接命中但係有車係隔離引爆咁多下都無死

同埋果部電磁炮坦克本身可唔可以一槍電磁炮秒到叛亂貨車?

我就係第一段咁比一個咁殺完重生後就比另一個第二段咁表演,兩個應該識,轉戰局前屌佢用掛仲比佢地是但一個落懸賞
我都唔記得係一下定兩下 同埋你自己引爆地雷都搞到架車弱咗啦
乜ps4都有外掛既咩?
我用shotgun 射條友射極都唔死
用埋軌道炮都殺唔死
god mode glitches 黎, 隻game太多bug了
PS4都會有外掛既,見得最多係不死人同無限軌道炮炸人,但情況就冇PC咁離譜!
改裝車啲顏色同關性能事既件好多都要求夠lv,係咪無任何捷徑只可以乖乖地升lv?
唔係有啲贏幾十場賽車就解鎖到咩
有啲係,但有啲淨係講lv
lv 個d就買間auto shop就得會unlock晒, 唔係有排升
係咪姐係最新DLC既改裝鋪?
食藥用mini gun
MOC/nightshark+sticky bomb(引M2入停車場工地之類狹窄地方再炸佢有奇效)
用M2+chaff
走入停車場工地之類地方後放無人機出去
街機無人機
佢專登飛低用mini gun掃射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞