[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
第一次打就係
之後單刷呢?
隨機嘅primary target
第一次一定鹹相,之後就每次4樣野隨機1樣,最多錢百四萬最少九十萬

btw估唔到崔佛同馬德拉丁老婆野都扑埋,本身以為只係神交
有冇人知點攞ps plus每個月送嘅100萬
自從轉左要自己去ps plus攞錢之後一次都未攞過
寫住無法購買
主目標: 粉鑽 > 頸鏈 > 夾萬 > 酒
次目標: 唔計金條,其他滿袋約40萬左右
金毛間房火爐旁邊有個隱藏夾萬
入面有幾萬到十萬

完場會扣返人工俾pavel
但如果你玩困難又過到挑戰
就可以攞多啲錢填返佢啲人工
開到酒 係唔係即刻放棄佢
無join plus?
唔滿意既可以用bug刷到啱既主要物
有,不過要比多次開關費$25000,同埋就算刷到啱既主要物後,次要物都會跟住變,如果爛酒但多金既話都可以諗下點好既,我上次就爛酒1金先第一次揾刷主要物教學
依個唔算係bug啦
我講既係放棄進度,重新偵察一次後都唔滿意唔洗再放棄進度同比錢,行去任務板到會自動轉主目標物
莊園小金可以玩跳傘入拎出面d毒
點拎
有拎火焰割槍就拎到啦喎
長鰭入場你想去北碼頭主碼頭機場都得喎
跳傘技術唔好好難搞
早幾日係公開戰局有個印度人話新手無錢,咁啱又見潛艇特價就幫佢上左次島夠錢買潛艇

點知琴日上線佢又叫我幫手做前置,好似幫佢打工咁
屎忽痕可以JOIN
反正我每日ON GTA都係解日任過日神
巴打PC?
你地有無工具可以立即斷網+殺 GTA5.exe?
呢個係非常重要,挑戰CMM過程中一有人死 (任何 player,包括自己及隊友),要立即斷 internet 同埋立即強制殺 GTA5.exe,如果太慢或者正常途徑Quit Game 的話會導致挑戰失敗,progress 歸零
之前同FD打滿234一定要用啦 末3 非CEO 解Server行慢兩步都炒

但理論上我可以唔洗再Close
卡金毛最安全最快係要適當時機斷網,而唔係 kill。
kill 或者都work(我唔清楚)但係一定唔夠快,kill完再 load 過入 game 起碼用多幾分鐘
「末3 非CEO 解Server行慢兩步都炒」呢個位唔係好明?CEO(host) 負責企出面睇水射卒,下屬負責做 hack,乜下屬唔係一直會回血咩 (假設睇水果個做到野)?
乜hack嗰個唔係唔會被攻擊咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞