[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #5

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
新手包送既公寓應該開唔到搶劫架喎,你係咪買錯左,定係我資訊有錯

新手包入場100萬,我記得PS4好似額外有得拎100萬?另外再加三大尋寶任加埋都75萬,夠買科薩卡有突

另外開電話,正中左邊果個禁入去,揀佩里克島搶劫排隊,有機會排到人地開既場,就算人地開最低分成比你都起碼20萬
sor原來我打左自己係ps4
我係ps5 所以我應該冇100萬 今晚返去做埋尋寶任務同埋試下排隊入人地場
唔緊要啦,你排到隊入人佩島場既話幾場都夠錢
關咩事,ps5都係玩梗ps4版
1m 要入pstore拎,每月一次 (要有psplus先拎到)
我有down個 100萬dlc 但唔覺多左100萬
返緊工 今晚先有得玩
啱啱40 level,想問下買咗潛艇解咗個搶劫島任(佩乜乜),啲人成日話卡尾關,PS4究竟做唔做到?,本身玩得好廢,第一次玩 玩左成兩個鐘
玩多幾次就熟手㗎啦
Keep住有新人加入 老手又keep住玩帶新手 真係個孫出世都未有GTA6
well,嚴格黎講。。。
GTA online, GTA V, GTA 6, 應該分開三個 game title 先啱,
只不過 GTA V 同 GTA online 共用同一個地圖咁解。。。
分唔分同出唔出GTA6有咩關係
同埋點止地圖共用咁簡單呀
即係 GTA 6 理論上應該是一隻單機 game (story mode), Rockstar 喜歡的話而家都可以出

不過算啦,諗下好喇,下年三月又出個改良版 GTA V + GTA Online 去 PS5/XboxX, 咁即係至少又玩多幾年啦,咁落去真係賣 shark card 既錢都夠 Rockstar 永續,何苦要做隻新 story mode 又無得賣 shark card
所以咪話keep住有新人玩 R*咪懶得出GTA6囉 出得GTA6唔通唔包埋GTA6 online 咩

照你個嚴格嚟講咁每個DLC都係獨立驚 不過用返隻角同地圖啫
因為依家既gta online係叫gta online唔係叫gta 5 online,而且唔記得邊個平台好似可以淨係玩gta online唔洗down埋gta,所以上面巴打講出唔出gta 6其實同gta online多唔多人新加入無分別
理得你叫gtaxxx online 啦 咪即係GTA5 上面嘅online 版 唔通之後出GTA6個online版會有得用返依家有嘅載具

試吓依家無人玩online無錢賺 下年就有得玩6啦…. 應該
你講既唔通之後就係我地依家想講既野,你終於明

就算有新既地圖都有機會只係放入依家既online版到當超大型dlc
似係你唔明我意思 你依家玩嘅online版我理你叫乜都好咪即係5嘅online R*改一改名又繼續一大班小朋友繼續課金直到永遠
之後出6仲會用返5個地圖咩
巴打我都係ps5新手
兩星期前儲夠錢買左潛艇
依家每晚放工就搶一次金毛 好快熟手 一個鐘多d就輕鬆搞掂
反而變左好似冇野好玩
新手留名
啱啱買左地堡手頭上有100萬下一步點部署好
仲有賭場任, 賭場搶劫, 末日搶劫, 車房搶劫, 都仲有好多嘢玩既
買潛艇
洗唔洗升左地堡個工場先
直接儲錢買潛艇啦
你個地堡係咪免費拎左果個,如果係,你忘記佢算啦。當佢唔存在最好
前期未改裝地堡蝕到入肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞