【Disney+】Loki 劇透討論區 (5)

886 回覆
21 Like 2 Dislike
其實Loki都可以出,冇睇劇嘅觀眾咪當係Endgame走甩咗嘅嗰個Loki
我覺得佢係要確保只有佢呢一個kang
佢要阻止其他嘅kang出現引發大戰
唔怕到時D YOUTUBER 大把補完LINK
其實所謂紅線,應該過左就有新kang 嘅誕生
應該係
岩岩睇完 好睇到痴線
近年啲反派好立體,唔再係簡單一個反派
只係立場同眼界唔同
我覺得單純係過咗紅線就消除唔到
而呢條時間線會誕生另一個kang就係後話
有一個 universe 係完全一樣
但已經分出唔同嘅 Avengers 出嚟
Ironman 可以換黑人了
嬲 lor
唔鍾意你咪插死你
六集佢嘅目的咪係咁
Iron Heart
BW
不過佢係有佢地上黎嘅劇本對白
但我覺得點都有啲大奸大惡嘅做對比
無可能個個反派都係Thanos, Zemo咁
其實城堡係咪above time?見啲timeline 光線喺周圍,唔係駁住個盡頭位
根本壞唔壞都係會打multiverse war
因為你永遠唔知其他kang會唔會想消滅自己條時間線 資訊唔對稱即係囚徒困境
最後都係會打獲甘
所以用佢嚟連F4就啱哂
嗰刻佢寫嘅劇本演完
細細個就比人捉左,無晒家人朋友,日日比TVA追殺,正常人唔係痴線就一定係不擇手段不顧後果咁樣復仇,or both
冇愛心
唔識寬恕別人
壞人黎
https://twitter.com/mrericmartin/status/1415546763163799561?s=21
原來I just want you to be okay係即興台詞?
呢套拍電影 黑寡婦係電視劇 咁先啱
正如Kang所講,TVA係刻意做一個官僚制度出黎,所以先有3個time keeper
覺得loki係劇都幾好 睇嘅時間多啲
例如loki同sylvie嘅關係可以用兩三集嘅劇情去build up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞