【Disney+】Loki 劇透討論區 (5)

886 回覆
21 Like 2 Dislike
S2今日開播 有冇人會開post
幾點?
睇錯 以為嗰邊又係12點就出 原來係6pm pt
應該聽朝9點先啱
第二季係度開Post?
【Disney+】洛基 第二季 劇透討論區 (1)
https://lih.kg/3519339
我唔明, 點解啲炸彈Sylvia上季係攞嚟產生時間支線, 今集女將軍又可以攞嚟破壞時間支線
可唔可以解釋吓
loki第二季都唔係好掂

marvel 收得皮
想問下, 有冇ching留意到上集Loki有個位好奇怪, Loki係第一第二集咪唔知點樣係咁timeslipping既, 跟住話要唔知點樣刪除自己, 先可以由時間線都free返出黎

咁第一次睇呢就見到Loki係比後面唔知咩人刪除左既, 跟住到上一集, Sylvie就搭lift, 叫Loki係下面等佢,跟住等緊lift等緊sylvie落黎果個Loki被後面個Loki刪除左, 我就唔撚明, 即係過去既Loki timeslipping去到未來, 刪除左未來既Loki??咁當初由時間線free出黎既Loki係未來既Loki?而家望住個爆炸轟緊埋黎果個係過去既Loki?我有冇睇錯
嘩片頭倒帶勁有feel
個下心諗如果漫威真倒帶返去第一二階段會點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞