【Disney+】Loki 劇透討論區 (5)

886 回覆
21 Like 2 Dislike
LOKI 有幾多集?
而家第6
S1 6集完
第一季 6
第二季 未知幾多集幾時出
你班ok 我睇未來啫 唔代表要佢地全部發生㗎
頂寫pk 變咗 ok

口罩Kang
Hulk行樓梯其實都係Kang設計
https://youtu.be/Oj7spC9-zkc
5:08左右 DS2 very scary movie
仲有5個月點解marvel要保密到咁,有本事就預告都唔出直接上畫
宜家用rumour宣傳都夠哂啦
有冇人會覺得攪咁大壇野可能就係為左個女法宮(表面就好似係loki)

marvel仲特登將女法官變黑
Infinity Stones 係屈機
Kang 由未來黎,所以佢對6粒石嘅知識會豐富好多
我會覺得係兩種界別上嘅屈機
不過睇落未來人都幾不屑6粒石嘅威力
以Marvel 最近作品黎寫落去唔係無可能
Spiderman 仲要動畫電影同game都幾成功
之前已經傳過全部都有關係,尤其係game換咗人樣好似Tom Holland
我諗電影都係時候出Miles Morales
仲可以食住BLM條水
exactly
見大部份人post都睇唔倒依個全套劇最重點
點解唔同timeline 有時唔同人拍 直頭性別都轉埋
(Loki)

有啲就同一個人拍 (b15 Owen Wilson)
但最後我覺得係loki去第個universe嘅tva喎
咁就無話得好人kang先有成立tva黎孤立自己universe嘅timeline
有啲野唔係好明

成套劇係咪講緊兩樣野?
1. 平行宇宙
2. 時間線 (每一個平行宇宙可以有無限既時間線)

而第6集既 Kang 成立既 TVA 係保持佢自己果個平行宇宙得一個佢想要既時間線 Sacred Timeline 定所有平行宇宙既 Sacred Timeline?
被剪走既 variants 係喺某個平行宇宙行左唔係 Kang 預設既路?
Kang 又做左啲乜令其他平行宇宙唔打交?

其他被捉走既 Loki 其實係來自唔同平行宇宙自己既 Sacred Timeline 既分支, 所以證明 TVA 係管哂所有平行宇宙既 Sacred Timeline?

Sorry199
能力越大..
之前homecoming好似有aaron davis
好耐之前已經講左好撚恐怖唔建議小朋友入場
難講 小朋友大得好快
可能到時變左壯漢了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞