【Disney+】Loki 劇透討論區 (5)

886 回覆
21 Like 2 Dislike
我估佢兩個唔會失憶掛,唔係又好老套。
頂多未Loki 要追返佢個個Sylvie
Kingpin接近有超級力量
Free will咗,可以係President Loki甚至Emperor Loki都得
DD劇入面無喎
鱷魚loki,演員約都唔洗用
意識流ww
有啦,bench press三四餅,仲要俾人從上㩒住拮一力都仲推得開人
你咁講法館長都有超能力啦
睇你點定義超能力dd既聽覺算唔算超能力?
DD嘅回聲定位 你現實中搵到人做到咩
其實我有一個問題就係完本Kang整嘅timeline係圓形,依家個timeline自從有crack之後已經成為球體,咁即係time travel仲work唔work?

因為如果time travel,咁永遠都唔會去得返自己個timeline喎
咁kingpin既力量同意志都無人做到
叻唔切掛
自以為自己看穿世間真理個啲心態啦
其實tony真係好撚醒人地kang 都要過多成千年先知時間係mobius strip, 先時間旅行到,但Tony千年前用一晚就發現咗關鍵
就好似秦朝人發明smartphone 一樣誇張
應該唔關事,只係用黎定位既數據複雜左姐
Thanos 只係想平衡佢宇宙個人口,TWR 已經係平𧗾多重宇宙嘅時間線,Kang 征服多重宇宙
Ultron都係幻覺搞成
根本1~4階段都係loki引起
Loki帶粒soul stone 黎地球, tony先用到黎整ultron
你自己都識講時空已經球唔係線性,但又矛盾咁要返timeline
睇完之後,對Kang 真係好大期望
今集嘅佢已經表現到普通人嘅矛盾性格 ,厭倦守住時間缐,特登安排Loki來玩呢場賭博
事實上真係無打贏過齋石嘅thanos
依家kang重屈嘅話真係唔知點
重有墮媽毛
諗起都係因為loki促成左avengers
最on9係人哋已經唔會再用魔法,只係想打波同過返啲普通人生活啫
咁都要比人恰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞