【Disney+】Loki 劇透討論區 (5)

886 回覆
21 Like 2 Dislike
城堡應該係at the end of time
tva 應該先係above time
BTW Loki同小肥Kiss之前
Mobius話見到有Nexus Event既原因
係咪就係因為KANG寫左規則 Loki同小肥去搵KANG呢件事一定要發生
所以唔可以俾佢地兩個任何一個死
迷上左Sylvie,好有魅力
都有少少唔明,TVA話avg time travel 去拎石係注定會發生
所以無出嚟reset,因為只要佢哋還石就唔會出現分支
所以loki條分支就由TVA負責
咁2014 thanos死咗果個分支又點?
呢個就算還石都會出現分支
可唔可以咁理解?2014 thanos 既死係注定,所以唔會有分支出現?
Suppose to happen咪唔會有分支
冇野係suppose to happen, 只係個黑人問題
同loki一樣剪咗咪得,今次仲要唔洗捉人,直接剪就得
反而好驚佢玩爛。。
前幾版有人話佢戲屎又幾好笑
想知美國反應點,會唔會好似我地咁覺得loki好睇過黑人隊長好多
多元宇宙理論上有無限個
你個假設前提你要有無限兵力每個宇宙咁去殺
啱啱諗到個bug
IW Thanos同endgame Thanos兩個死法
已經係分裂咗兩條時間線
正路endgame Thanos一穿越時空TVA應該要出嚟
原來天使得得B reference係講緊the void個境…
https://comicbook.com/marvel/news/loki-director-kate-herron-teletubbies-influence/
I wanted The Void to feel like kind of an overgrown garden. Essentially, I had pitched the British countryside.
只要殺到就仲響sacred timeline,2014無thanos個條線就由TVA prune左
又啱
btw好想睇下齊石嘅thanos做咗variant,班卒仔可以點捉佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞