【Disney+】Loki 劇透討論區 (5)

886 回覆
21 Like 2 Dislike
Agatha All Along~
Vision對白Vision 理論對決
教佢將thor變做青蛙
係喎 我想睇Throg打戲
Sor,Wanda表演魔術嗰套低胸高叉杉最深印象
咁其實一下子 劇情推得幾快 仲要套套劇情有關連:

Loki -> ds 2 ,antman 3
之前BW -> Hawkeye
再之前蜘蛛俠2 -> 蜘蛛俠3, CM 2
咁樣都幾好玩
唔怪得之後MCU決定唔再用一次過同演員簽死幾套戲約
因為嚟緊逐套計套套都出Kang
你提完就記得
佢宜家D+劇就係想做到咁
嚟緊仲有Ms Marvel —> The Marvels
上集見到埃及獅身人面
stark大樓比kang 買左個d
kang都有排出
應該用佢連埋F4 Mutants啦
祈求S2
有得睇Mobius揸Jetski
我要下一季睇到佢地生bb
佢係寫時間線個個
THANOS係佢眼中應該都係芸芸眾生的一員
根本唔駛打
Iron man已經整到time travel
返過去唔係最勁
最勁係可以比個14年thanos 返og時間線嘅未來
基本上已經同任意時空旅行一樣
容易到好似rick 開個portal咁
但齊石可以直接消滅一個宇宙
咁點解31世紀要消滅人地宇宙要慢慢prune
我自己好鍾意睇MARVEL關於魔法的LINE
而家算係比之前升左一個層次
期待係戲院睇DS2
想知永恆族係佢眼中係咪都係廢
煙怪勁定infinity stones勁
兩個都有得毁滅時空
但煙怪係生物
可得有mind stone都控制到
tva 隊員拎個d 樽仔還原時間就係煙怪一部份
睇mcu wiki樽仔只係prune走野
唔似係煙怪
唔知Kang宜家係點樣control隻野
不過可能Mind Stone都control到
有冇人答到點解sylvie 咩都唔理係都要殺死kang
點都有關係, 唔係點reset timeline
又統治左成為一條時間線
講到明kang係預到集怪先維持到條timeline
所以集怪既能力大過d 石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞