【Disney+】Loki 劇透討論區 (5)

886 回覆
21 Like 2 Dislike
DC狗死撚開la
係你呢類公屋傻鳩冇自由意志姐
唔好格硬屈埋我地都冇啦
女Loki選擇捅死The Who Remained 已經係自由意志既象徵,唔知Kang響Antman3會唔會一集收皮,定係成功阻止佢一次計劃啫。
之後每部電影Kang都出黎死一次
睇最後loki應該唔再係時間犯
即係變左所有loki係返自己時間線
女loki可能會以奸角形態出現
死完一個kang就會有第二個kang做佢個位
已經係MCU’s’啦
個個都估佢會同Thanos一樣
新十年嘅敵人
我睇定D先
loki 最尾去左第二個TVA
咁咪即係另一個kang 已經統一左時間線?

btw 佢幾時講過自己叫Kang?
可能冇留心miss左
無叫自己做Kang
但係個actor confirm自己cast左做kang
佢話自己係the conqueror
同埋話自己係三十一世紀 同好多分身好多唔同名
全部都符合kang
睇晒6集先第一次入po
如果無理解錯,即係kang本身只係個一千年後嘅普通人類科學家,然後有一個用科技發現咗多重宇宙
跟住同其他宇宙嘅自己開始交流
跟住都開始有力量,最後就用科技整個時間盡頭城堡同TVA出嚟?
咁其實Kang嘅超能力係咩?

另外一開波啲infinity stone用唔到係純粹係TVA個場所/空間用唔到,定係Kang可以勁過啲石所以無效
死左既係永生者
最尾石像係征服者
件衫唔同
死火,之後what if真係冇乜興趣睇
what if 其實應該有D 關係

輸錢係命運嚟

輸波都係
唔係一個發現, 係同時多個一齊發現
直到其中一個(永生者)搵到個隻怪獸可以吞噬時間線既野
KANG 既能力咪就係互相交流得到唔同能力

佢用人仔做PPT個段解釋有講
最後女Loki係必定會發生隊佢一刀

成個TVA個Plot都係咁啦,成個TVA都係冇自由意志全部野比Kang定哂,但有千千萬萬個Kang
帶loki同小肥兩個bb lm
其實第一集到而家 loki能力係咪廢咗
未見過佢用法術
用過幾次喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞