【Disney+】Loki 劇透討論區 (5)

886 回覆
21 Like 2 Dislike
一十一巴都有睇loki
https://twitter.com/carolxloki/status/1418280738051411968
呢啲Behind the scene 係邊到有正版source睇
D+
頂原來上幾個 post 已經 share 咗
幾時有Spider-Man 3 trailer 啊
做左mother fucker個保鏢 唔得閒拍戲
邊到有詳細d解釋
冇睇wanda可否講下做乜
Wanda正式成為scarlet witch
D人將 Wanda 同 Loki 最後一集 同步黎播
Kang 察覺到 Scarlat witch 覺醒
而混沌之力可以修改現實概率
令到多重宇宙出現返
雖然Wanda 同 Loki 時間線唔同
但無影響到呢件事發生
咁當然都係睇 Marvel 去解釋
呢個彩蛋位 係咪真 定咁巧合啦

https://www.youtube.com/watch?v=Ub3jCFh5W2Y
“Interesting. It was definitely coincidental on our side. We were in post [production] basically when WandaVision went on television, so I think it is probably coincidental," Herron told the YouTuber. "I wouldn't want to shut down any theories though, it's kind of fun.”
導演話係巧合
啱啱先睇哂
點解擺咁多fallout style 落去
Mirror都一般
乜唔係黑婆喺學校『串』煲,TVA 嘅人知道真相
我睇個到覺得好似martix第二集尾咁,又係兩個選擇。其實個kang咪講咗殺佢,只係重覆再發生已發生嘅野;佢地接手先唔會重複;個到係分水領,free will 來,所以kang冇得寫定劇。其實現實係不斷重複。
終完得閒追完
睇完loki仲點睇之後嗰啲戲乜嘢尚氣蜘蛛俠黑豹
全部都變哂小危機,連同過去十年嘅劇情,全部微不足道
如果你有睇過AOS劇集 你會更加感受到而家啲個人電影幾小朋友玩泥沙
(雖然已經被MCU遺棄咗)
好掛住Coulson
好掛住
一次過追晒好正
第 5 集 classic Loki 型撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞