【Disney+】Loki 劇透討論區 (5)

886 回覆
21 Like 2 Dislike
撚撚下法國Black panther 由阿妹做唔係冇道理
what if 係咪唔關事,佢玩唔同結果當吹水野,唔係多重宇宙,如果佢想咁轉返入 mcu ,個mcu 會好快爛,因為個主線太複雜、太玩野,睇死人
Killmonger做啦
咁套劇始終叫Loki 而佢都算係loki嚟
應該有啩
3套電視劇同what if 係同時公布
我覺得都係同未來發展有關
鱷魚受歡迎過佢,有鱷魚咪可能有佢
漫畫未reboot過
其實MCU 的時間理論前後矛盾

跟番漫畫設定就冇問題

Cable 學Rachel 一出生就同鳳凰連接就可以隨時玩轉時空
因為以前一出variant loki就會比tva捉然後deleted 左個分支
佢一直以來都唔想要啲咩王位 只係想證明自己
Mind stone嗰陣唔少都有influence到佢
係呀 佢只係普通人
不過 勁聰明 有科技 仲可以隨時去唔同平行宇宙同時間
Wanda劇集暗示左細細個已經係有能力
個炸彈唔係唔work ,係比佢stop左
但係靠石先激發到啲能力出黎
經典英國人
條死黑鬼d演技真係好撚尷尬
有得揀咩
有multiverse但冇multiverse war
宜家講緊遲d 既events會係sylvie引起
所以冇人問點解呢個villain唔早d出現
有shazaam conference room scene果種都幾好
定係直情係horror comedy好似beetlejuice果d輕鬆tone但有恐怖位
好似睇過wiki quote訪問話類似奪寶奇兵第二集嘅style
死老豆老母呀哥老公點會唔癲
無論點都會入場支持
當日導演 Shuri Okoye confirm會繼續拍
要走岀陰影又要改劇本拍得好一定好大壓力
真心respect呢隊crew
我諗無咩人會認同你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞