【Disney+】Loki 劇透討論區 (5)

886 回覆
21 Like 2 Dislike
成日都覺得morbius個演員好熟口面
好似喺第二套Marvel見過佢
但係又醒唔起
Owen Wilson喎
點都睇過佢D戲啦
我知,翻生侏羅館個牛仔
但係好似以前喺Marvel見過佢
認錯人啦 佢之前應該無拍過M記

之前俾人話佢兩個似樣
係啦!原來係Howard Stark
咁ms marvel究竟幾時上
當鷹眼有六集都要做到年尾先做完喎
請問當初TVA點解要捉走sylvie?
依個係Kang一直鋪出黎既局?
所有會產生其他Kang variants嘅人同事都要整走
有人估同時
我自己就覺得整唔切
今年完之前真人劇得返呢套
Thanos冇mix到
sylvie 最後殺咗kang之後有冇後悔
好明顯不是
佢紫色是因為佢是 變種 mutant
佢個"deviant gene"係mutation產生嘅Deviant Syndrome
唔係真係Deviant嘅genome
「Thanos is a mutant member of the race of superhumans known as the Titanian Eternals.」

Wiki stated that............

Thanos 是純種 eternal

只不過佢有變種基因

天神組留在地球的三樣基因只有變種基因有 potential 進化
冇Tom佬咁型著嗰件 感覺會好柒
佢個id
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞