【Disney+】Loki 劇透討論區 (5)

886 回覆
21 Like 2 Dislike
同Thanos好似
站係宇宙資源存續為首要黎睇,Thanos就唔係惡
但用人命角度睇,Thanos就係惡
感覺Kang又係好似Thanos咁玩3個phase既大boss
仲有endgame 最後Chris同Peggy打車輪時嘅音樂。😃
Wandavision都係—> The Marvels
starlord打thanos
點解我見到有人話片尾有彩蛋
宣佈第二季囉
直接打
每一個thanos既動作都生個新分枝
最後唔死既分枝prune哂其他分枝就得
哦。。。以為有其他片段
應該係因為見出到嚟人氣咁高先加重loki 嘅戲份姐
Tom Hiddleston個種魅力同氣場真係好吸引,同埋睇得出佢好鐘意自己個角色
佢比人叫做Lokipedia
佢本名好似叫Nathaniel Richards, Reed Richards啲後代
你係咪啲唔鍾意直接講野既人黎?
相信有自由意志個啲我覺得仲天真傻鳩
十年眨吓眼就過
kang演員演技好撚正
我一路睇一路跟住佢嘅表情變化疑惑
點解kang咁勁勁到可以消滅成個multiverse?
仲勁L個thanos + 無限寶石,根本係創世神一般嘅存在
1. 31世記,領先人地成千年
2. 未有multiverse war之前同各個multiverse有技術交流
3. 劇情需要
咁Asgard同eternal個d幾千年歷史神族變咗垃圾?
比tva話剪就剪,infinity stone 變咗垃圾
我要睇兩個男洛基做愛愛
講緊比依家多成千年,可能31世紀既地球已經乜都學晒(你睇MCU寫到地球人幾勁)
漫畫地球人好勁?
Thanos係on9,自以為自己啱曬既弱智仔
咁多條時間線都無係因為資源問題出事
人有科技可以解決問題,又可以節育
同埋退一步我當你解決唔到
生物生存唔到自己會死緊啲自然調節,駛撚佢咁多事咩
仲要之後話毀滅重新嚟過已經知佢根本就唔係為人著想,正義條撚咩
Kang都可以話佢睇曬咁多條時間線都話有啲信服力(假設佢無講大話)
thanos根本就斷估,自己鄉下收咗皮就係度發癲
MCU(Marvel Cinematic Universe)
BW 劇感覺會同 The Falcon and The Winter Soldier 撞咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞