【Disney+】Loki 劇透討論區 (5)

886 回覆
21 Like 2 Dislike

你點睇劇架
loki係處於confuse嘅狀態,係佢未搞清楚眼前嘅事實佢點會無啦啦又做左反敗,更何況佢係唔主張殺Kang
佢已經沉到個世界得小肥,老豆,阿哥,阿斯嘉忘記哂
越黎越想睇doctor strange 2
多元宇宙大戰輸左的話唔會再好似以前咁收集6粒石啪下手指就逆轉,Loki選擇相信Kang倒不如話因為佢想保護佢ge家人包括埋小肥

Loki要統治要獨裁ge目的已經唔再係為左被注目為左被愛,早就昇華成為左保護

佢已經認同左Kang ge做法,雖然唔完美但至少有效
好多人話唔知kang有幾勁。。其實只要你想像kang係一千年後31世紀既Tony Stark你就想像到佢有幾勁
日本隻機械貓22世紀
咁41世紀嗰個係未仲勁
上次度門開咁耐,今次咁快閂,即係上次突登比loki跟去
頭幾集劇情都係膠膠地
有幾勁
有手套啪一啪ko佢
doctor strange 2 似係因為Sylvie 呢個行為而導致multi universe發生左

loki2 好可能透多d野講kang the conquer 去鋪antman 3
似啦
所以Sylvie 呢一下 解釋到蜘蛛仔d人可以入mcu
佢可以令D石唔work
應該咁講

以而家既解釋

古一知道兩三成 kang係100%

但係kang臨尾話再預測唔到了 應該係果個時間有人做左某樣野
之後應該有講
Loki 係保守統治者黎,第一集睇得穿雷神根本未準備好做國王所以壞佢加冕禮,第三集孤立主義唔理九界,但Asgard 繁榮
普通人有科技有智慧>>>>超能力,魔法師,神
唔殺就冇multi universe
其實真係任佢寫

粒石係kang番去比人再傳比古一都仲得
對魔忍時間線仲亂

rapper kang
三套入面都係wv最正 loki第二 冬獵第三
支持lizzie做女主角
石係marvel其實唔算最勁
宇宙之心先最勁
宇宙個part cm三個都打曬啦
wanda drs地球線就啱架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞