買電視機 / 換電視機 集中討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
8-9月買仲平啦

到時都一樣有贈品
佢話星期三/四
睇返 50吋 聲音方面既技術可能太細部 閹左少少野 (雖然我未必用得著)
對 50"喇叭數量係少左,可能因為成本,亦都可能因為機身唔夠位
三星水貨係咪比2,3個月前貴左?

q80t 同 q70a

75"應該點簡?

soundbar 950t 盛澤做緊幾錢?
想一次過 扑
全世界唔係度度都有50"型號,有已經好好
唔係通常 一出就有少少贈品引買家
跟住就價錢差唔多 贈品就開始減
然後到 聖誕 農曆先至真係減清機 等出新機咩?
跟手 大約暑假就大劈清倉?
75Q80T水機價錢冇大變,206XX

75Q70T水機價錢冇大變,139XX

75Q70A水機價錢冇大變,16XXX

建議入一係入Q80T,一係入Q70T

Soundbar要再問
1. 基本上4月到已經清倉,電視好少大劈價
2. 機價減,贈品金額都會減
3. 通常每年2月左右開始清機
月中送到裝埋,即上黎打A90J開箱用後感
但係台灣有X90+PS5 package
記得唔好自己開箱
咁好

Sony對台灣特別好
但係𝗦𝗢𝗡𝗬 話如果我自己裝就喺form 填唔洗裝。
即係自己安裝都有師大上黎check 機?
買咗幾多吋?
佢派畀台灣貨源都多過香港
梗係填要裝機,師傅開箱有事佢負責回報

你填唔洗裝就應該冇師傅上門了
55” 擺喺房
算啦 ,解決左就得 洗乜咁認真,不過公關step 蛇咬唔認又係肉酸d ,打和啦 ,有追post既人都知咩事架喇,其他幾間有貨又話無貨硬推一間,幾多死忠以為真係全城無貨買左貴版。 以後貨同服務都比三家啦
咁果4年 premium service warranty 保D 咩?
唔知邊度click 果warranty details
保你壞機維修
應該包零件掛?
我冇能力去check幾間架,邊有咁多時間,其實巴打你地可以自己周圍問多幾間問價問貨源,啱價錢啱心水就去馬,我唔會理架

咁樣我就唔需要下下幫你地問了,我冇錢收架,呢度真係純義務性質,有時間就盡量幫

我唔係盛澤員工黎,信就信唔信我都冇咩野可以證明到
當然啦,不過燒印好似唔包
D人話A90J 會小d燒印
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞