買電視機 / 換電視機 集中討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
1. 盛澤已經搵左佢, 不過佢冇覆.
2. 我同盛澤間中有WHATSAPP, 佢有特價野都會通知我, 例如55Q70R
Hifi 都係問過下 samsung 都貼價 sony 就唔知,best of the best 啦 sony 佢都係主力依家最爆係壞機巴單野 由step 巴拆彈
1. LIHKG有通知
2. 貨源重清楚過門市--->呢個有時有時間先幫巴打問, 平時我都唔知

不過冇所謂的, 你當我係咩都得, 我都只係提供各巴打BUDGET內既建議, 各巴打各取所需, 平價買到靚機就得.
Samsung 55Q60T 水機
47XX + 150送貨上門連裝機 (盛澤影音)
1. 50HZ 廣色域 量子點 VA PANEL, 對比度高(7000:1), 黑位更黑, 可視角普通
2. Dual LED背光, 增加對比
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Quantum 4K LITE影像處理器
7. 2聲道, 共20W輸出
8. HDMI 2.0*3, 支援4K60, ALLM
BEST OF THE BEST我以前都推, 不過有巴打話偏貴, 所以之後冇再理佢了~
果單野都係有少少誤會姐, 因為有時巴打去鋪頭唔係搵老闆, 所以答覆可能有唔同, 職員就一定按規矩做事, 老闆就可以著情處理, 這就是分別

所以我一早都講有事WHATSAPP左佢老闆先, 再安排, 直接去鋪頭問職員好大可能工式化回答
親身落去盛澤睇過, 推介samsung q70a, 第一次玩水貨機, 唔敢投資太大.

Ching有推介嗎?
主要睇你BUDGET, 不過只爭5K上Q70A都好合理, 因為靚好多

Samsung 85AU8000 水機
20XXX + 150送貨上門連裝機 (盛澤影音)

Samsung 85Q70A 水機
25XXX + 150送貨上門連裝機 (盛澤影音)
巴打中左招嘛, 畫面右邊黃左, 我記得既~
第一次玩水貨機, 唔敢投資太大---->對呀, 試下水溫先
另外香港85"行貨好少款, 加上天價, 85Q70A行貨要$52980
其實個問題就係答法不一,壞機巴出咗事落門市跟正常做法 無得換(我覺得合理),但上到呢到問 step 巴就顧問式補鑊 ,竟然話買咗幾個月可以一換一,另外一位巴打追問係咪乜機隨時都一換一,跟住又話要再研究吓 ,手法上有保留,貨同價錢ok
買咗幾個月可以一換一,另外一位巴打追問係咪乜機隨時都一換一

以上呢個真係要睇佢老闆點決定
收機後10天有事1換1就肯定既, 之後有事就著情處理呢點要睇佢老闆點決定
所以壞機巴咪慘囉 自己拎出去整,不過點講都好,我相信壞機巴擺上黎先話著情,當討論下笑下算啦,等壞機巴上水
you are welcome~
40"定43"?
行貨實用到消費卷
水貨唔知道
55"冇
65"有
因為有連登巴打價~
所以直接WHATSAPP問係最直接最好既~
平時有一D特別問題都係一律叫巴打佢地WHATSAPP問
賺口卑
唔好意思阻住你地唇槍舌劍 我想問下有冇巴打知 去sony store買A90J 有冇得原價買PS5 之前聽巴打講過係個到買野好似可以原價買PS5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞