買電視機 / 換電視機 集中討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
好耐冇見,套家庭影院滿意嗎?
巴打求教
想問下32吋又有airplay有咩選擇?
咩意思?姐係1個月之後部機壞左就玩完?
4個月到 有死線跟住開唔到機,其實我都知水機預左,唔係step 巴所講幫到手維修 上大陸個d
邊度買先? 咩型號?
盛澤Q80T ,其實買電器都係撞手神預左,但真心無咁好服務同負責,所都係想同大家分享下
有冇搵過盛澤? 不過如果PANEL壞的確好難整~
我了解一下先~
我剛搵了盛澤, 巴打如果部機有事, 可以搵左佢先, 之前有巴打又係Q80T用左幾個月有事, 盛澤都係一換一, 如果巴打部Q80T真係有事, 就請盡快搵盛澤
想問step巴盛澤係咪咩機都可以做到一換一?
可以
除非已經斷貨~到時再想辦法
如果真係好似上面爸打咁壞左,想換有無話包幾耐換機,Q80T多唔多出事?
我2月都幫襯過佢地買q80t
so far用到而家都無問題
維修保養我未試過,但服務態度我覺得盛澤唔錯喎,之前買部75q80t,有問必答,落訂後十五十六改款佢都ok

買埋隻電架,裝工得都好滿意,價錢都公道
暫時只見到上面果位巴打有事, 其實佢仲係P牌, 我有D懷疑佢真假
孫悟空巴打~好耐冇見~
謝謝巴打支持
服務好, 用得開心最重要
難得老婆批准,諗住買Sony a90j 行….但見朋友用LG oled 好快有燒印….
多數睇Netflix, 足球, 電視, 間中打機…..真心問有冇巴打用緊Sony oled tv, 易唔易有燒印?
我嗰個架80T用左半年仲開心使用中啊
買電器好撞手神㗎
乜嘢電器都有機會會壞
但係盛澤啲服務真係幾好
我嗰陣時買咗一個後置喇叭佢都肯幫免費我裝埋
巴打你試吓WhatsApp下佢就知㗎啦
1. 其實OLED PANEL基本上唔同牌子都係同LG買PANEL
2. 燒唔燒印, 快與慢都係睇你使用習慣
嘩,我上個月落過門市問 話無一換一 ,講左一大堆又咩panel 乜乜乜 話唯有開關 跟住搵左街鋪整啦,其實電器係撞手神我明既
4月嗰時跟盛澤買
so far 乜問題都無
同埋佢d 服務幾好
唔覺得有問題

如果上面位巴打有問題
可以直接聯絡盛澤啦
仲喺度問做乜
係到搵step巴都得啦,佢應該都係盛澤做嫁啦
又或者咁啦如果你真係咁樣嘅話你影張單出嚟

我諗我哋呢度好多巴打都樂意幫你問下到底係乜嘢事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞