買電視機 / 換電視機 集中討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
巴打想買邊部85"
SHARP 2T-C32BG1X

我覺得32吋既話買個4K Mon買隻Chromecast with Google TV仲好
其實係, 如果唔需要睇電視可以買SAMSUNG M7
iPhone 都AirPlay到?
睇下先
應該唔得, 絲打~
https://www.samsung.com/hk/monitors/high-resolution/smart-m7-32-inch-uhd-4k-ls32am700ucxxk/

SAMSUNG 32M7有AIRPLAY, 本身都係SMART MONITOR, 有REMOTE, 不過接收唔到電視台
個stand可以拆可以掛牆
但係你點解係掛天花
吊天花板?? 絲打想點
瞓係床度睇?
Sor係我自膠
原來可以咁樣咁fit晒
但係我要出去問下人呢隻吊唔吊到
Thx巴打
你話你唔係盛澤做都無人信啦不過最緊要都係幫到壞機巴解決到問題姐

Btw黎緊有消費卷會唔會用到,如果平時都係睇下YouTube Netflix 40吋左右有咩好介紹
如果我係盛澤做, 我JJ插熔岩, 生仔有波, 一世冇女
爬完文,set 巴 話q7at 無貨 ,x豐同 hi fx cxxx tv 都有啦 淨係推一間 依家有小小露底feel
又唔洗咁痴既不過你同盛澤都應該熟既,睇下壞機巴之後有無咩update啦
都話左唔係員工, 你去鋪頭唔會搵到我
爬左幾版文 價錢 貨源重清楚過門市,唔一定員工既 日以繼夜夜以繼日都覆到機,抽佣都可以
55吋水貨仲有咩好選擇?
hifi club tv 我問過下幾部sony oled價錢 都貴幾千銀
利申 我信step巴
一開始都係有巴打用過評價好
Step巴先開始推 開始同盛澤溝通多左姐
街客同熟客 待遇有唔同 講真度度都係架喇
1. 巴打, 你可以睇完資料再自己去其他鋪頭問價同買, 我唔會介質架
2. 我冇可能拎哂幾間價錢, 再貼上黎, 你睇下頭POST已經包含所有行貨+水貨資料, 我冇可能+冇時間問哂咁多間鋪所有型號價錢, 我又唔係打工, 我有正職架. 盛澤係信我先比到個價目表方便我LIST出黎
3. 如果我係盛澤員工, 我就唔需要提供行貨建議啦, 清一式全推水貨, 你見我都全主推行貨先, 有巴打唔夠BUDGET, 或者想平價買旗艦機又唔介質水貨, 我先推介
4. x豐同 hi fx cxxx tv都有水貨電視, 如果你地見到個價同服務OK, 可以照去馬, 我沒有所謂的
5. 我都有建議過巴打自己淘電視, 例如新優電器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞