買電視機 / 換電視機 集中討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
問左950A同行貨價只差100,買行貨吧
50" 電視
x80j 性價比高唔高?
淨係想買Sony
咁你Go ahead
如果上50” x80j好唔好
出去睇過發現43都係覺得太細
已入手,謝巴打。
而家用緊部 Sharp LE177H 43”, 日日都想掟佢落街
想買32"電視 第一次買有android tv功能 如果想睇港人話電視嘅話, 買LG webOS, samsung Tizen啲電視機會唔會睇唔到? 因為我睇官網話唔支援(基於Android既生態圈自由開放及能力所限,我只係會整Android版本,不會有iOS版 / Window版 / LG WebOS版 / Samsung Tizen版,請買外加盒子。) 因為想睇日本台,新聞台同財經頻道

仲有土地問題 食飯要轉部電視機先至睇到 唔打機 牌子無所謂 budget$3000左右 有無邊部坐枱架夠轉又唔會跌出嚟
窗簾問題窗簾解決唔該Step巴
大升級
有大買大非常好,50X80J OK
佣多啲?我去啲連鎖店都係瘋狂sell lg
Step 巴
6-7000蚊 budget 買55吋左右 , 主要睇下電視,netflix 同間唔中打下switch
想問下Panasonic 部TH-58HX700H 買唔買得過?
見佢有local dimming
睇rting 搵唔到資料
如果差唔多價位,有無其他choices?
1. 如果想睇港人話電視嘅話, 買LG webOS, samsung Tizen啲電視機會唔會睇唔到? 會睇唔到,因為根本裝唔到個app

2. 大牌子32"冇出Android TV,一係你去買條chromecast with google tv $500左右 再插落電視用,咁就可以裝到港人話電視app

3. 你放電視個位太小,你睇下Panasonic TH-32H400H是否夠位放?
YeS
收到thx
可以
收到
想問買43AU8000 定43Q60T 好?
差唔多價錢
搵到當然43Q60T

小心積木機,陳列機

大鋪應該已經落左架
Q90a 55有無水貨架?
想買50寸電視機
係咪Sony 80J 都幾好?
邊到買呢款電視優惠最多?
Lm, 部65吋C1 同av amp 同套喇叭
就黎收齊可以上牆 好期待

step巴,想問下 Sony 43X80J 同 Samsung 43Q60A,兩者邊部好d?
我見價錢差唔多,新手唔係好識揀

平時用嚟睇戲多,打下switch咁
呢部同55q70a水貨邊部好啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞