買電視機 / 換電視機 集中討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
想買A90J 唔知預售會唔會補翻啲現金卷 定要等開售買先有
行貨好貴。。。
Step 巴
65’ PS5 ready 電視係咪都係買Sony最好
係嘅買X85J好定X9000H好
如果買水貨直上X90j
得20k鬆d筆直好頭痛
佢話等左兩三個月 未有貨
想問下Samsung QA50Q60T 好唔好的?
1. X85J, X9000H, X90J都可以, 全部都有HDMI 2.1
2. 唔好比PS5 READY字眼呃到, PS5根本唔夠力推4K120, 爛畫質先行到4K120
3. 水貨SONY好多功能缺失, 請預先作好心理準備

畫面級數: X90J>X9000H>X85J
價錢: X90J>X85J>X9000H

20K BUDGET我建議買65X9500H, 之後先65X9000H, 如果好介意HDMI 2.1就買65X9000H
沒有問題, 不過好大機會已經冇貨下架了~
細鋪買就要小心係陳列機, 次貨
sor, 請問 Samsung QA50Q60T 同 Sony 50X80J 邊部好啲?
兩部同級, 差不多.
謝巴打!
我建議SONY 50X80J, 比較新, 光度高少少
55Q60T且55Q70A 會唔會差好遠?
我驚55Q70A盛澤要等好耐先有
定有冇其他鋪頭買水機係信得過?
主要係光度差15%左右, 100HZ面板, 同HDMI 2.1之分別
巴打可唔可以分享下係邊間?
巴打, 我幫你問左盛澤, 55Q70A有貨喎~
巴打, 55Q70A同55Q7AT係兩部機黎, 55Q70A係2021年新款, 賣緊$8XXX
啱啱問返有貨了 因為我5月果陣落左訂買
我又因為裝修未送得住
盛澤跟返果陣個價比我
恭喜巴打~
我有幫你問架~
多謝Step 巴
you are welcome~
ENJOY
Hifi club tv 我啱啱再問多次,真係有我想搵d款,我要再問清楚佢零件個d先(驚伏),但睇佢fb 深黃色
冇55q70t/q7at, 應該買邊部好?
要同spec或者好少少嘅話
55Q70A 水貨
最新LIHKG巴打價$79XX
謝謝巴打通知, 我更新個LIST~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞