買電視機 / 換電視機 集中討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
乜你咁講嘢我平時都睇你分析先買,最大問題係我問就冇你就有 ,好奇怪囉
你直接WhatsApp下老闆問吓佢啲問題
就知道佢係真係唔差㗎喇
真係有問必答
唔會賣咗俾你就走咗佬
我有聯絡佢地, 交涉緊
現在佢地查證緊
如有得罪我道歉先~ ~
我唔係盛澤做架
只係義務性質~
我都有介紹好多行貨, 又推薦AVLIFE, AVOUTLET
其實佢地係無問題,一買一賣,我都係表達落到鋪 ,又話難整 換機又無可能(我明因為水貨)但step 巴問又有,重話我鬼on9 ,重點佢可以幫客問乜都得,我行入去又乜乜乜
不知道
14K左右係呢幾部架啦~
真心你似 下下推一間,壞機巴打都無講過人地唔好,但好奇怪經你問就有,有d保留
其實我冇所謂的, 你們同其他鋪頭買都可以, 我費事煩搞咁多姐, 我又冇錢收~
你地自己淘都可以, 我以前比過LINK~
你咁講完我都覺得係,我真係去過佢鋪一兩下比人收左皮,佢竟然而家可以幫我問到一換一。
不如巴打你試下WHATSAPP佢地傾傾吧~
有時可能佢地有唔同既同事, 做野方式唔同
如果step巴真係入面做就放心好多了,起碼有問有答幫到手,最驚比完錢自己唔開心。

壞機巴慘左d,一早搵step巴就唔洗用多左冤枉錢
如果我係入面做, 就唔會有時有D問題答唔到, 要你地自己問啦~
你地訂機要自己搵佢地, 我都係幫唔到你~裝機, 掛牆果D都係

咁邊部會有
希望可以below $3000
巴打,若果我多數睇Netflix, 足球, 電視, 間中打機…..唔計budget, 咁應a90j 定等埋x95j ?
兩部Vs, 質素相差大唔大?
巴打, 盛澤翻查資料後聯絡左你~請查WHATSAPP
其實大家可能言語之間有少少誤會, 其實最重要係可以解決到個問題, 希望壞機個位仁兄可以換到機, 再share一下比大家.

利申: 準備都買samsung水機85"
呢家最抵買係咪都係水貨sumsung?
55Q70T 好似4-5K$?, 係咪已經冇做呢款
55"已經停產, DISCONTINUED
65/75"賣緊貨尾
以無功能缺少既機黎講係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞