買電視機 / 換電視機 集中討論區 (47)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Sorry, 豐澤
加油巴打~
佢地個活動架好垃圾,無nb咁好

諗住買呢啲
我都係第一次買 soundbar
星期二先一齊到貨
6月頭先收樓 驚買唔切55x9500h 一陣冇哂貨就碌撚
訂定先囉
轉買55X90J, 貴D又廢D
就番擺 soundbar htz9f
係咪 x95 最好
想搵65"
不了 寧願買c1 水貨
LG C1水貨不如買CX水貨
我星期六都係兇宅買咗部49x9500h,搵定中銀卡平$400
得恆生,反正月供唔緊要啦[/u](不如諗下佢有冇貨先算)
step巴,本身想買55q80t水貨,但而家貴左咁多,有冇差唔多質素又高cp model介紹?我要120hz同hdmi 2.1,同埋會買soundbar,求一set推介
想問各位巴打如果55吋電視想用黎玩ps5同埋想有Airplay 2 應該買邊部好
budget?
Samsung 55Q7AT 水機
5XXX + 150送貨上門連裝機 (盛澤影音)
1. 100HZ 廣色域 量子點 VA PANEL, 對比度高(7000:1), 黑位更黑, 可視角普通, 畫面順暢
2. Dual LED背光, 增加對比
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Quantum 4K 影像處理器
7. 2聲道, 共20W輸出
8. HDMI 2.1*1, 支援4K120, VRR, ALLM, HDMI 2.0*3

Soundbar:
Samsung HW-Q700A 水機
$3800
thanksmic巴
好似都唔係好關條bar事XDD
年尾95J 應該出左
消委會推介sony 43x8000H 想問係咪都ok?
定上sony 49x8500H好? budget唔多
49X8500H好好多,如果仲搵到既話
thanks 我試下搵先
我上星期搵過x8500h大鋪全線無貨,一係比多少少買x9500h(好似就斷貨),一係就買x8000h 好平但質素差少少
買左49x9500h 聽日送貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞