買電視機 / 換電視機 集中討論區 (47)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
惟有用samsung... thanks
我幫你問緊AVOUTLET仲有冇49X9500H, 49X8500H
巴打又唔早D買, 呢2個月好多巴打搶貨~
因為最近先搬咗出黎住估唔到咁搶手.
舊屋用開49x9000e 所以諗住用返sony, 等唔切又唔夠位同budget上更高階
我望望samsung啲款先 唔該晒
我都用緊49X9000E, 你要上X9500H先有升級感
大檸樂,我就係買左係房打算熄燈睇戲
熄燈睇戲差D囉, 冇話唔得, 你需要降低要求
開benq halo戲氛燈撘夠
有光就會好D, 問題冇咁明顯~
唔該晒 step巴
我問左細鋪HD LIFE, 佢地有49X9500H現貨, $9280沒有贈品
有興趣請自行聯絡:
門市: 23042104
Whatsapp: 63868859
絕對係長知識
巴打有冇試下調低佢去4-5??
熄燈做咩唔買projector
quote 錯
同感
最後入左手OLED

LG65GXPUA
六月中裝機

九龍灣豐澤 做促銷 $34,000
送埋 GX sound bar
無咁大幅無野牆,同無咁遠距離
43寸電視 冇限budget 咩機好? 唔要垃圾LG
恭喜巴打~
記得小心D用~
以下已經係43"電視中最好, 要再好都冇, 43"沒有高階電視

Samsung 43Q60A
$6950
1. 50HZ 廣色域量子點 VA PANEL, 對比度高(4500:1), 黑位更黑, 可視角普通
2. Dual LED背光, 增加對比
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Quantum 4K LITE影像處理器
7. 2聲道, 有OTS LITE功能(物件追蹤定位發聲), 共20W輸出
7. HDMI 2.0*3, 支援4K60, ALLM
9. 支援Q-SYMPHONY
10. 光度470nits
11. 32:9, 21:9超闊遊戲視野與Game Bar
thx 巴打 土地問題只能擺43寸
問左好多間都冇X8500H 49’
上49X9500H啦,細鋪HDlife仲有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞